Gabriela Rus în locul lui Lucian Resmeritã

Gabriela Rus este noul director al Colegiului National de Informaticã Carmen Sylva din Petrosani. Aceasta a luat locul lui Lucian Resmeritã, cel care actualmente este primar al municipiului Lupeni.  Potrivit reprezentantilor Inspectoratului Scolar al judetului Hunedoara, postul de director al Colegiului National de Informaticã Carmen Sylva din Petrosani este ocupat cu detasare.  “Postul de director de la Colegiul National de Informaticã Carmen Sylva este ocupat prin detasare. Adicã, domnul Lucian Resmeritã, cel care acum este primar al municipiului Lupeni poate reveni oricând, acesta fiind titular pe post”, a declarat Anca Claudia, purtãtor de cuvânt al ISJ Hunedoara.

Gabriela Rus a ocupat pânã acum, postul de director al Colegiului Tehnic Dimitrie Leonida din Petrosani. Potrivit reprezentantilor ISJ Hunedoara, la nivelul judetului au fost scoase la concurs 185 de posturi de director si director ajunct. 112 au fost de director si 73 de director adjunct. În urma concursului care s-a organizat în luna noiembrie a anului trecut au fost ocupate 73 de posturi de director si 47 de posturi de director adjunct. La concursul din luna iulie a acestui an, 22 de posturi de director au fost ocupate si 14 de director adjunct. La nivelul unitãtilor de învãtãmânt din judetul Hunedoara încã mai existã 16 posturi, 13 de director si 3 de director adjunct care nu au fost ocupate.  Potrivit reprezentantilor ISJ, repartizarea pentru aceste posturi se va face prin detasare, fãrã a fi nevoie de participare la interviu. Alte schimbãri mai sunt la Scoala Gimnazialã IG Duca Petrosani, acolo unde postul de director va fi ocupat de Stefan Gavril Demeter – Mohora, în timp de Valentina Stroe va ocupa postul de director adjunct.

Monika BACIU

2 comentarii la „Gabriela Rus în locul lui Lucian Resmeritã

 • 23 august 2017 la 19:35
  Permalink

  Traiasca PCR! Doar este 23 august, sa ii cantam ode! La Info va fi show, unora le tremura deja chilotii. D-na Rus are niste polite de platit 🙂

 • 24 august 2017 la 13:25
  Permalink

  Gabriela Rus sotia lui Ioan Rus de la PSD Petrosani. Coincidenta sa moara Bibi.
  Deci sa enumeram realizarile liderului PSD Ioan Rus.
  1. Copii angajati in cadrul unei ambasade a Romaniei din Asia.
  2. Sotia director la mate-info.
  3. Amanta consilier local.
  4. Garaje in buruciul targului.
  5. Deplasari in strainatate pe banii primariei Petrosani fara numar.
  Pe surse am aflat ca vrea sa cumpere si fostul punct termic din cartierul unde locuieste.
  Pentru locuitorii din Petrosani care il voteaza pentru diverse functii inca din 1996 a facut fix o PULA (scuzati expresia).

Comentariile sunt închise.