Fotbal. Special / DUPÃ 20 DE ANI, REÎNTÂLNIRE CU GABI MANGALAGIU

Lucrurile par sã se aseze în ceea ce priveste baza sportivã de la Complexul „Jiul” Petrosani, în sensul cã se pun la punct o serie de detalii în ceea ce priveste locul, unde ani de zile a tronat o mizerie de nedescris. Printre cei care au venit în Petrosani alãturi de „desantul” oltenesc care se ocupã de punerea la punct a detaliilor, se aflã si Gabi Mangalagiu, cel care în perioada 1993-946 a fost component al Jiului, în trei campionate disputate în Divizia „B”. În primul sãu sezon la Jiul, 1993-94, a fost golgeterul echipei cu 9 goluri marcate, jucând atunci într-o echipã alãturi de Fl. Anton, Doros, Cioabã, Ov. Dodu, Fl. Stoica sau D. Militaru. Si în urmãtorul sezon a fost golgeter, cu 11 goluri, el încheindu-si activitatea la Jiul în anul promovãrii Jiului în Divizia „A”, 1995-1996. „Am revenit la Petrosani, unde am trãit momente frumoase, cu multã plãcere. Am calitatea de antrenor principal la A.C.S. Sirineasa, care va juca în Liga a III-a pe terenul Jiului” a spus Gabi Mangalagiu.

Genu TUTU

3 comentarii la „Fotbal. Special / DUPÃ 20 DE ANI, REÎNTÂLNIRE CU GABI MANGALAGIU

 • 9 august 2017 la 21:02
  Permalink

  Mangalagiu fost golgeter la Valcea si pe urma a venit la Jiul Petrosani , un adevarat golgeter marca gol din orice pozitie . Succes pentru Mangalagiu la Jiul Petrosani !!! (poate asa se va numi echipa domnului Sarcina)

 • 9 august 2017 la 23:58
  Permalink

  Echipa se va numi de la anul din Sirineasa ….Jiuleasa iar( Mangal)agiu se va numi Carbunaru.
  Juc?torii vor lucra la CEH si se vor antrena pe fluxul de benzi de la mina Livezeni ,Mangalagiu va” trage” DOTA daca sunt ceva probleme cu echilibrul juc?torilor.
  Lui Sarcina ii dorim …Succes -uri cat mai multe si sa ne dea si noua o paine cand venim la meci sa facem galerie la Jiuleasa
  Petroseneasa.
  Bine ca a venit si la noi un investitor care a facut in 2 zile cat Simota in ultimii 10 ani!
  Sa ti fie sarcina cu spor d nule Sarcina si in cativa ani sa stai cu Becali la negocieri

  Ne e foame de fotbalul ce a fost aici candva!

 • 12 august 2017 la 18:09
  Permalink

  echipa se va numi Energeticianul Targu-Jiu actele au fost deja depuse la tribunal si se asteapta noul nume din zi in zi. daca promoveaza vor juca la Carbunesti sau Rovinari!!!!

Comentariile sunt închise.