M etalurgistul Cugir-Jiul Petroșani 3-1 (0-0). Divizionara de Liga a III-a Jiul Petroșani continuă pregătirile pentru reluarea campionatului care va fi pe 12 martie a.c.

Ea a susținut un amical pe terenul „Cugir Arena” în compania echipei Metalurgistul Cugir. Gazdele au învins cu 3-1 (0-0), după ce Jiul a deschis scorul în min. 55 prin Oct.Ionică, reușind să puncteze de trei ori în minutele 65, 76 și 80. Jiul a folosit echipa: Spânu-Stoicoiu, Oct.Ionică, Torkos, Keszeg-Ioniță, Oprișan, Mazilu, Mărmăneanu-Cocină, Dylan. După pauză au jucat: Ad.Farcaș (portar), Adr.Marin, Irimia, Lovas, Rovența, Turcu, Bădărău, Botoroagă.
Următorul amical vineri, 4 martie, orele 1200 tot cu Metalurgistul Cugir, apoi duminică 6 martie, orele 1200 , tot la Petroșani, cu Obilici Sânmartinu Sârbesc, din Liga a V-a Timiș.

● Fotbal. Baraje. CINE MERGE LA BARAJ?
F .R.Fotbal a stabilit datele de disputare a maciurilor de baraj pentru promovarea în Liga a III-a. Ele vor fi 18 respectiv 25 iunie a.c., primul meci fiind acasă pentru campioana județului Hunedoara, care va întâlni campioana județului Caraș-Severin.

În momentul de față, lupta pentru locul 1 în Caraș-Severin se dă între Magica Caransebeș (31p.), C.S.O.Anina (28p.) și Banatul Ocna de Fier (25p.), în timp ce liderul la zi în Liga a IV-a Hunedoara este Retezatul Hațeg.

GENU TUTU