Fãrã a considera neapãrat o mare reusitã, trebuie sã recunoastem o performantã  faptul cã in lupta pentru locul 1, la nivelul campionatului judetean Hunedoara la seniori, este îmbucurãtor cã s-au bãtut, cel putin în tur, douã echipe din Valea Jiului, Inter Petrila si Hercules Lupeni.

Echipe care, de altfel, au stat bine la acest capitol si în editia trecutã, pe locurile 4 respectiv 2 la final de tur.

Inter Petrila, cu o echipa omogena si experimantatã, a „luat fata” Lupeniului în ultimele douã etape, terminând cu un avans consistent de patru puncte, pe primul loc. Liderul din sezonul trecut în tur, Soimul Bãita, cu destule pierderi de lot, a pierdut din turatie, multumindu-se cu locul 4, la o distantã serioasã de opt puncte de lider. O surprizã plãcutã o reprezintã Retezatul Hateg care a urcat patru locuri fatã de editia precedentã a turului, în schimb Univ. Petrosani si Minerul Uricani au punctat negativ la capitolul realizãri.

Un lucru intereseant la capitolul golgeteri, unde nu se mai regãseste decât un nume din sezonul trecut, Rere Moldovan, pe primele cinci locuri!

În fine, la capitolul juniori U.18, remarcãm constanta echipei Jiul Petrosani si urcarea douã locuri în clasament a celor de la Inter Petrila, care per ansamblu seniori-juniori stau cel mai bine la totalul de puncte. Aici, în partea a doua a clasamentului gãsim echipele Hercules Lupeni si Minerul Uricani (la fel ca si anul trecut), cu metiunea cã la aceasta din urmã nu se poate gãsi formula de echipã de ani de zile anuntatã, legat de faptul cã juniorii Uricaniului reprezintã viitorul fotbalului din acest oras.

Golgeteri

8 goluri – Stãnculea – Victoria Cãlan.

7 goluri – Kalai – Inter Petrila, Bãcãran – Hercules Lupeni.

6 goluri – B. Muntean – Victoria Cãlan.

5 goluri – Zavracu – Inter Petrila, C. Rosca, D. Suciu – Soimul Bãita, Miclean – Aurul Brad, Fl. Lãcãtus – C.S. Hunedoara

4 goluri – Ov. Popesc – Univ. Petrosani, R. Moldovan, Firan – Hercules Lupeni, Sav – Aurul Certej, Stamatin – Soimul Bãita, Simoneac – Retezatul Hateg.

GENU TUTU