M eci frumos, dar greu pentru liderul seriei a 7-a, care a depus eforturi serioase pentru obținerea unei victorii care o menține pe această poziție și după etapa a 4-a. A fost un meci în care s-a văzut mai mult ca niciodată în acest campionat coeziunea echipei, legătura între compartimente funcționând perfect.

Deși, nu a fost prezent la meci, din cauza unor probleme de ordin familial, antrenorul Flavius Boroncoi a ținut să transmită felicitări echipei prin intermediul nostru : „Am văzut partida în transmisie directă pe Facebook, am avut emoții. Mă bucur pentru colaboratorii mei Gabi Rujoi, Damian Militaru sau Marius Tuță că s-au ținut în priză, aspect ce s-a văzut și în abordarea unui meci greu. Mulțumesc și publicului pentru încurajări, iată, Jiul este pe un drum bun, fiind acolo unde îi este locul”, a precizat Boroncoi.

JIUL PETROȘANI – VOINȚA LUPAC 2-0 (1-0)
Jiul Petroșani (antrenor Flavius Boroncoi):
M. Popescu, Paliu, Jurcuț, Lovas, Dănăilă (minutul 68 Marincat), R. Sandu (minutul 83 Ciubotariu), Gașpar (minutul 62 June), Velici (minutul 83 Istrate), Andy Stancu, Iftimie, Ferhaoui.

Voința Lupac (antrenor Adr. Enășescu): Mereu, Săndescu, M. Musteață (minutul 67 Kawagoe), Giurică, Stoia, Banac, Canea (minutul 58 Ivașcu), Avramovici (minutul 78 Olariu), Cr. Danci, Jinga, Abel Ursu (minutul 58 G. Ursu, minutul 78 Ed. Tudor).
Arbitru: Darius Ivăniși-Alba Iulia
Spectatori: 500

GOLURILE
1-0: Dănăilă (minutul 37) după o lovitură de colț executată de Gașpar
2-0: Ferhaoui (minutul 86) din acțiune, înscrie din 7 m

OASPEȚII MAI HOTĂRÂȚI!
În trei din cele cinci meciuri ale Seriei a 7 –a oaspeții au plecat neînvinși din deplasare, Gilortul Tg. Cărbunești obținând cea mai clară victorie, 4-0, la turceni, se pare o victimă sigură. Un alt 4-0 a fost cel al Devei, care nu a întâmpinat nici o problemă deosebită la a doua echipă a Craiovei lui Rotaru.