FOTBAL. LIGA A III – A, SERIA A 7 –A | JIUL – VIITORUL II TG. JIU 5 – 0 (2 – 0) | 1.000 DE OAMENI, SPECTACOL FOTBALISTIC

T ribunele stadionului ,,Petre Libardi” prind atmosfera din alte vremuri. În acest sezon publicul se apropie tot mai mult de fotbal, amintind de anii când echipa alb-negrilor, juca la nivele superioare.

Și nu se poate spune că fotbaliștii nu răsplătesc prin atitudine prezența din ce în ce mai numeroasă la stadion a suporterilor, care s-a apropiat la ultimul meci la cifra de 1.000, când în urmă cu doar 3-4 ani, abia se strângeau câteva zeci….
Jiul a jucat la spectacol în meciul cu echipa din Tg. Jiu, neînvinsă până la acest meci, ,,bombardând” poarta lui Geantă din toate pozițiile. Francezul Stephan Ferhaoui poate fi socotit MVP –ul meciului, prin maniera sa largă de exprimare, finalizată cu un gol de-a dreptul senzațional! Un recital fotbalistic de înaltă ținută, care demonstrează că toți cei ce se ocupă de Jiul și-au luat treaba în serios și că lucrurile merg înspre o direcție bună.
A început numărătoarea inversă pentru Cupa României. AMR 8!.

—————————————————
JIUL PETROȘANI –
VIITORUL II TG. JIU 5 – 0 (2 – 0)
JIUL (ANTR. GEORGE ZIMA):
L. MUREȘAN – JURCUȚ (MIN. 72 G. TURCU), TORKOS (MIN. 72 CARALICEA), BG. MATEI, KESZEG – L. KISS (MIN. 81 D. FAGE), FERHAOUI (MIN. 60 BĂDĂRĂU, AERTS, L. POP – COCINĂ, DĂNĂILĂ (MIN. 60 ISTRATIE).
VIITORUL II TG. JIU (ANTR. CONST. ANDRIUCĂ):
GEANTĂ – GRECU, MURGU, ROTAR, GODJA – GEANĂ, AFRIM, BUȚURCĂ, CHELARIU (MIN. 75 ȘERBULESCU) – RASOVEANU, VESPE.
ARBITRU: ALIN OLARU – RM. VÂLCEA.
SPECTATORI: 1.000.
GOLURILE
1 – 0 : COCINĂ (MIN.16 DIN 10M;
2 – 0 : FERHAOUI (MIN. 35) ȘUT SPECTACULOS DE LA 12 M;
3 – 0 : DĂNĂILĂ (MIN. 56);
4 – 0 : KESZEG (MIN. 64) CU CAPUL;
5 – 0 : L. POP (MIN. 70 DINTR-O SPLENDIDĂ ACȚIUNE PERSONALĂ.


GENU TUTU