RETEZATUL HAȚEG – JIUL PETROȘANI 2 – 0
Retezatul (antr. Daniel Bona):
Lazar – Ardelean, Țuligă, N. Popescu, I. Lupulescu – Marica, Pițigoi, Buzducea, Seb. Ion – Prem, Al. Marcu.
Au mai jucat: A. Tonca, Pescar (portari), Bănățeanu, Predică, D. Pușcă, Selaje, Mazilu, Ov. Popesc, I. Gavriluți, R. Popa, D. Florescu.
Jiul Petroșani (antr. Falvius Boroncoi):
Jisa – Dobrean, Bg. Matei, Aerts, Keszeg – R. Sandu, Bădărău, Ferhaoui, Tănăsoiu – R. Covaci, Cocină.
Au mai jucat: M. Popescu (portar), Jurcuț, Torkos, D. Fage, Goilean, Lovas, Dioum, Caralicea, Fortune, G. Turcu.
GOLURILE
1 – 0: I. Lupulescu (min. 31) – 11 m
2 – 0: Selaje (min. 50)

D upă două saptămâni de pregătire, Jiul Petroșani a ieșit din „bârlog”, pentru primul său amical din 2023. Noul antrenor, Flavius Boroncoi, a putut vedea noile achiziții, alături de mai vechii componenți ai echipei.
Aflată la al treilea amical, Retezatul Hațeg s-a prezentat ca o echipă mai stăpână pe joc, jucând cu o viteză în plus față de Jiul. ”A fost o partidă utilă, sunt mulțumit de cum au răspuns elevii mei, într-un meci disputat” a spus antrenorul hațeganilor, Daniel Bona.
De partea cealaltă, antrenorul Jiului, Flavius Boroncoi, a declarat: „Nu se poate trage încă o concluzie clară asupra randamentului echipei. Am avut două săptămâni încărcate, cu antrenamente la sală și mai puțin cu mingea. Mi-aș dori ca jucătorii Jiului să aibă orgoliu, să fie implicați, respectând istoria unui brand. Ce pot să spun? Avem mulți jucători tineri veniți la echipă, – Jisa, M. Popescu, Dobrean, Tănăsoiu, Covaci, sper să-i integrăm cât mai repede, până la reluarea campionatului, pe 11 martie. Va fi greu pentru accederea în play-off, dar eu zic că nu e imposibil.” a spus Flavius Boroncoi.

Următorul amical al Jiului va avea loc sâmbătă, 18 februarie, tot cu cei de la Retezatul Hațeg, Probabil la Petroșani.

GENU TUTU