Fotbal. A.J.F. Hunedoara / NOU SISTEM?

COVID-ul a dat peste cap complet fotbalul. Iată că noile măsuri legate de plata testărilor, la care se pare că nicio echipă nu ar face faţă, a dus la luarea unor decizii noi.
Astfel, Comitetul Executiv al A.J.F.Hunedoara a stabilit organizarea unor sesiuni de lucru pe toate eşaloanele  pe care le patronează, în perioada 19-26 august a.c. Întrucât Protocolul meciului impune obligativitatea testării jucătorilor, în aceste sesiuni de lucru se va propune desfăşurarea etapelor sub formă de mini-turnee, în aşa fel încât să fie diminuate costurile privind testarea sportivilor şi a staff-ului, iar cu ocazia efectuării unui test RT-PCR să se desfăşoare aproximativ patru etape.
În aceeaşi Hotărâre a Comitetului Executiv al A.J.F.Hunedoara din 12 august a.c. au fost omologate clasamentele Ligilor a IV-a şi a V-a, prelungindu-se şi data de înscriere în competiţii pentru 24 august a.c.
Deasemenea, Haţeg-ul va avea încă o echipă în Liga a IV-a, prin promovarea de pe locul 2 a Ligii a V-a a echipei cu cel mai sofisticat nume, ACS Retezatul Montana Ţara Haţegului. Oare cum o-r încuraja-o suporterii?! Perioada de transferuri se prelungeşte până pe 5 octombrie 2020, ultima zi când echipele mai pot înregistra jucători de la alte echipe.
GENU TUTU