O femeie de 32 de ani a fost rănită grav, în urma unui accident rutier ce a avut loc în Defileul Jiului. A fost nevoie de echipajul de la descarcerare ca să o scoată din mașină și apoi a ajuns cu multiple răni, la Spitalul de Urgență din Petroșani.

Accidentul s-a produs la 5 km distanță de limita dintre județul Hunedoara și Gorj. Femeia a rămas prinsă între fiarele mașinii și a fost nevoie de un echipaj de la descarcerare ca să o scoată din autovehicul.

DRDP Craiova a făcut apel către toți participanții la trafic să deblocheze drumul. Circulația a fost blocată mai multe minute, iar ca să poată ajunge la spital, drumarii au cerut sprijin șoferilor ca să lase o bandă liberă, pentru ca femeia să ajungă cu echipajul de la SMURD, la Spitalul de Urgență din Petroșani.

Poliția orașului Bumbești Jiu a fost sesizată de acest accident printr-un apel la 112. Oamenii legii au stabilit că accidentul s-a produs după ce un bărbat de 30 de ani din Filiași, județul Gorj, care conducea un ansamblu de vehicule, format din cap tractor și semiremorcă, a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu autoturismul condus de femeia din Crasna.

Ambii șoferi au fost testați cu aparatul alcooltest, iar rezultatele au fost negative.

Cauzele accidentului urmează să fie stabilite.

 

Diana Mitrache

Imagini ISU Hunedoara