O femeie de 65 de ani din Petroșani a fost lovită de o mașină, chiar în centrul municipiului. Accidentul a avut loc miercuri dimineață, în jurul orei 6.40, iar echipajul de pe ambulanță a transportat-o la spital. Este internată și are bazinul zdrobit. Poliția a deschis o anchetă.

Femeia trecea strada neregulamentar, cu câțiva metri înaintea trecerii de pietoni și așa a fost surprinsă de șoferul mașinii care a lovit-o puternic. Polițiștii spun că la volanul mașinii era un bărbat de 45 de ani, tot din Petroșani, care a fost testat și nu consumase alcool.
Dar femeia este și acum internată la secția de ortopedie. „Persoana în cauză a fost primită în compartimentul de primiri urgențe, după care, în urma investigațiilor efectuate, s-a decis internarea pe secția Ortopedie, pentru supraveghere și tratament. Este în primele ore post accident și e greu de precizat dacă e în afara oricărui pericol”, a spus dr Alin Vasilescu, manager Spitalul de Urgență din Petroșani.


În zona în care s-a produs accidentul nu este trecere de pietoni. Aceasta se află la câțiva metri distanță. Cel mai probabil, femeia nu s-a asigurat corespunzător, atunci când a traversat strada.
Diana Mitrache