Vizibil depășită de funcțiile pe care le ocupă, în loc onoreze cu fapte mandatul de parlamentar pe care l-a obținut în urmă cu aproape un an, doamna deputat PNL Vetuța Stănescu trimite comunicate de presă prin care insistă alimenteze războaie politice de mult pierdute de domnia sa și rămășițele a ceea ce a fostcândva Partidul Național Liberal.

Informațiile în jurul cărora se învârte fără rostdoamna deputat sunt foarte clare și, culmea, VetuțaStănescu nu le neagă. Aproape 90% din fondurilealocate la ultima rectificare bugetară județuluiHunedoara au ajuns în conturile primăriilor conduse de primari PNL, adică aproape 16 milioane de lei. Pentruhunedorenii din localitățile conduse de primari PSD, au fost alocați 1,7 milioane de lei, adică de zece ori maipuțin, în condițiile în care primarii social-democrațireprezintă interesele a 53% din populația județului.

doamna deputat nu se pricepe la cifre, am înțelesdin ilustra sa activitate ca director economic al Spitalului Județean de Urgență din Deva de unde a plecat lăsând în urmă o gaură considerabilă! Dacă nu își amintește, venim cu cifrele! Și nu numai datorii, ci și investiții suprapuse! Le dăm și pe acestea cu cifre, ca știe și hunedorenii, și cei îndreptățiți le cunoască. Dar, sfidezi logica și bunul simț, mi se pare absolutjignitor!

Cum susții guvernul liberal acționeazănediscriminatoriușifără a ține cont de apartenențapolitică a primarilor”, când TU, guvern liberal, tocmaiasta ai făcut, negru pe alb, oficial, prin decizie asumatăpolitic? Fracturile logice grave din discursul doamneideputat, demonstrează agitație și nervozitate care sunt firești în aceste momente când te frămânți: mai ești saunu la guvernare?… Cum afirmi tratezi cu respect și responsabilitate județul Hunedoara când TU, guvernliberal, închizi Termocentrala Mintia, producător de energie de referință în această parte a țării!?

PSD, atât la nivel guvernamental, cât și la niveljudețean, a alocat fonduri pentru toți. Prin PNDL2, Guvernul PSD a finanțat 221 de proiecte de dezvoltareîn localitățile județului Hunedoara, în valoare de 646 de milioane de lei. Dacă aveți curiozitatea, doamnă, puteți face un calcul simplu, de adunare, și veți vedea aproape jumătate din sumă a fost alocată pentruproiectele primarilor PNL! Iar dacă cer prea mult, faceți un exercițiu de comunicare simplu și întrebați-ipe colegii dumneavoastră dacă este sau nu așa!

Nu vorbiți în necunoștință de cauză, râd colegiide dumneavoastră! Râd când văd vorbiți despremilioane fără le știți numărul, râd când văd vorbiți despre bugete locale fără cunoaștețiadministrație.

Dacă vreți fiți respectată ca lider politic, trebuie oferiți respect nu doar vorbiți despre el. Avețipârghiile necesare faceți ceva pentru acest județ, lăsați gargara politică!

Fapte, nu vorbe, dar cu pași mai repezi!

Laurențiu Nistor,

Președintele Consiliului Județean Hunedoara

Președintele Organizației Județene a PSD Hunedoara