A furat un ceas anul trecut, iar acum va sta dupã gratii 6 luni. Un bãrbat din Aninoasa a fost sãltat de politisti ieri si depus în penitenciarul Bârcea Mare.

Ilie Rusu recunoaste deschis cã a furat ceasul, dar cã nu a fost mare lucru în opinia lui. A comis furtul pe raza Municipiului Petrosani, anul trecut în luna noiembrie, dar dupã trei zile a înapoiat ceasul celui de la care l-a luat. Acum, spune si el cã nu a meritat sã fure, mai ales când se gândeste cât va sta în închisoare.

5_1site“M-au arestat de bun ce-am fost! Asta e, ce sã fac acum?! Am furat un ceas mecanic, nu mare lucru, dar l-am dat înapoi dupã trei zile. Nu înteleg acum de ce m-au mai arestat”, a spus hotul cu pricina.

Politistii de la Aninoasa l-au dus pe bãrbatul de 38 de ani sub escortã la penitenciar, pentru a-si ispãsi pedeapsa. “Pe numele persoanei în cauzã, Judecãtoria Petrosani a emis un mandat de executare a pedepsei, respectiv 6 luni de închisoare pentru comiterea infractiunii de furt calificat pe raza Municipiului Petrosani în luna noiembrie 2012  ”, a declarat Nicolae Airinei, sef Politia Aninoasa.

Luiza Andronache