Cinci elevi de nota 10, o olimpică internațională și profesoara sa au fost recompensați de către Consiliul Județean Hunedoara, pentru rezultatele excepționale obținute la examenele naționale și la olimpiadele internaționale la care au participat în acest an.

În cadrul ședinței extraordinare desfășurată astăzi, 04 iulie, consilierii județeni au aprobat alocarea sumei de 40.000 de lei net pentru premierea performerilor. La finalul ședinței a avut loc o scurtă festivitate în cadrul căreia premianții au primit diplome de merit, flori și felicitări la scenă deschisă.
„Vă felicit pentru rezultatele deosebite obținute. În primul rând, este munca voastră de care trebuie să fiți mândri. Vă doresc mult succes pe mai departe și sper să fiți un exemplu. Sper ca de la an la an, în județul Hunedoara, să fie tot mai multe note de 10 la
examenele finale. Felicitări profesorilor care v-au pregătit și părinților care v-au fost mereu aproape, v-au susținut și cred că o vor face și în continuare” a declarat președintele CJH, Laurențiu Nistor.
Câte 5.000 de lei net au fost acordați următorilor elevi care au obținut nota zece la Evaluarea Națională și la Bacalaureat:
IULIA ANDREI de la Liceul Teoretic „I.C Brătianu” Hațeg (Evaluarea Națională)
IOANA IULIA POPA de la Colegiul Național Pedagogic „Regina Maria” Deva (Bacalaureat)
ANDA-GEORGIANA SOFIAN de la Liceul Teoretic „Traian Lalescu” Hunedoara (Bacalaureat
HERA-ERIN SUSANYI de la Liceul Teoretic „Traian Lalescu” Hunedoara (Bacalaureat)
RAMI-MIHAI CRISTESCU de la Colegiul Național „Iancu de Hunedoara” Hunedoara (Bacalaureat)
Eleva ANDREEA ȘOIE de la Colegiul Național „Iancu de Hunedoara” Hunedoara a fost premiată cu 10.000 de lei net pentru performanța extraordinară la Olimpiada Europeană de Geografie de la Belgrad, unde a
obținut medalia de aur, iar profesoara sa, MIHAELA SOPINCEAN, primește un premiu în valoare de 5.000 de lei pentru felul în care a știut să-și îndrume și coordoneze eleva spre aceste rezultate excelente.
Performanța la învățătură trebuie sprijinită și încurajată, iar rezultatele deosebite merită recompensate, pentru că elevii excepționali sunt o mândrie pentru noi toți și un exemplu pentru generațiile care vin din urmă.
Tuturor le dorim vacanță plăcută și să-și urmeze visul!
Biroul de presă al Consiliului Județean Hunedoara