Eforturile drumarilor, zădărnicite de exploatatorii de lemne

La nicio o zi de când cei de la DRDP Timișoara anunțau că lucrările de reparații pe DN 7A se apropie de final, drumarii au constatat că toate eforturile lor au fost șterse de exploatatorii de lemne din zona respectivă. Autospeciale de mare tonaj intră de pe drumurile laterale pe partea carosabilă a drumului național cu noroi pe roți, afectând atât starea de curățenie a acestui drum, dar și structura de rezistență a părții carosabile și siguranța circulației. ” Sectorul de drum are restricție la o masă maxim autorizată de 7,5 tone, fiind interzis accesul autospecialelor de transport lemn de mare tonaj. În plus, lucrările de așternere de covor asfaltic prin reciclare efectuate recent sunt puse în pericol de aceste transporturi neautorizate”, arată DRDP Timișoara
DRDP Timișoara, prin SDN Deva, a anunțat autoritățile din județul Hunedoara, inclusiv Prefectura, și a solicitat sprijin pentru rezolvarea situației prin efectuarea și intensificarea controalelor, identificarea și sancționarea contravențională a transportatorilor auto care intră pe partea carosabilă cu noroi pe roți și a conducătorilor auto care încalcă restricțiile de circulație.
Cosmin BACIU

Advertisements

5 comentarii la „Eforturile drumarilor, zădărnicite de exploatatorii de lemne

 • 8 octombrie 2020 la 19:26
  Permalink

  isi bat joc de valea jiului

 • 9 octombrie 2020 la 09:16
  Permalink

  Asta arata ca …politia e mina in mina cu ei,atita timp cit nu interviine,avind toate drepturile de a-i sanctiona . Ce Prefectura ,ce autoritati ale judetului, ce politie ….Vai mama ei de tara !!

 • 9 octombrie 2020 la 10:54
  Permalink

  tara hotilor si a interlopilor

 • 10 octombrie 2020 la 04:27
  Permalink

  Si transportul se efectueaza noaptea,e clar ca sunt ilegale.Dar Schiopu stie asta.

 • 10 octombrie 2020 la 09:15
  Permalink

  Puteti sa-mi spuneti cit din acest drum este modernizat ? Abia astept sa trec prin acesta zona superba in drum spre manastirea Oasa .

Comentariile sunt închise.