R apoartele oficiale spun ca, in 2021, 10.7% dintre persoanele intre 15 si 64 ani din tara noastra au consumat cel putin o data droguri si 3.9% si in ultima luna!

Rotary Club Deva in parteneriat cu Agentia Nationala Antidrog , Inspectoratul scolar judetean, cu implicarea Primariei Municipiului Deva si al Prefecturii Judetului Hunedoara au derulat campania de prevenire a consumului de droguri in randul liceenilor din judet: “Da-mi 3 minute pentru tine’’.In cadrul campaniei le-au fost prezentate tinerilor riscurile consumurilor de droguri si le-a fost lansata provocarea de a face filmulete de maxim 3 minute centrate pe scoaterea in evidenta a posibilitatilor sanatoase de a petrece timpul liber.
Campania inceputa in luna ianuarie a ajuns la final si marti 4 aprilie, ora 13.00, in sala Europa la ISJ Hunedoara va avea loc premierea filmuletelor castigatoare.Premiile oferite de Rotary Club Deva din sponzorizari si cu sprijinul Rotary District 2241 Romania si Republica Moldova vor fi date sub forma de tichete de cumparaturi in valoare de 3000 lei – locul 1, 2100 lei- locul 2, 1500 lei- locul 3.
Va fi acordat si un premiu de popularitate in valoare de 3000 lei pentru filmul care a primit cele mai multe like-uri pe pagina de Instagram Rotary Club Deva, unde au fost postate, si unde pot sa fie vizualizate!
Filmuletele au avut peste 170 000 de vizualizari si aproximativ 9000 de aprecieri!
Rotary Club Deva le multumeste tuturor celor ce s-au implicat in derularea cu success a acestei actiuni, dar in special tinerilor liceeni care au produs aproape 50 de filme, cu care si-au dovedit creativitatea, inteligenta si abilitatile!
Elena Cosovean
Presedinte Rotary Club Deva