Doar 12 ani de închisoare a primit individul care a luat viața unei fete de 22 de ani. Procurorii au făcut de îndată apel la sentința pronunțată de Tribunalul Hunedoara.
Tragedia a avut loc în Hunedoara, în vara anului trecut. În urma unui conflict pornit de la gelozie, Cristian S. și-a înjunghiat iubita cu care urma să se căsătorească, o tânără de numai 22 de ani.  A fost judecat pentru omor, găsit vinovat de Tribunalul Hunedoara și condamnat la 12 ani închisoare. În rechizitoriul procurorilor se arată că, pe fondul unui conflict spontan, generat de o stare de gelozie, și-a atacat iubita aplicându-i mai multe lovituri, cu un cuțit de mari dimensiuni (lungimea totală de 39 cm, lungimea lamei de 25 cm și lățimea maximă de 5 cm), în zone vitale (…) care au condus la suprimarea vieții acesteia. Inculpatul a povestit tatălui său și tinerei ucise că avea viziuni, ”că vede diavolul și doar oameni răi”. A doua zi avea să o ucidă pe fată iar tatăl său să asiste la o scenă de o cruzime de neimaginat.
”În timp ce se afla la bucătărie (n.r. tatăl criminalului), a auzit un „ignet”, asemănător unui sunet de durere, motiv pentru care s-a îndreptat spre camera unde se aflau cei doi, împrejurare în care a observat-o pe victimă întinsă pe pat, cu fața în jos, cu capul într-o parte și fața spre fereastră, iar inculpatul se afla tot în pat, în picioare, deasupra victimei, având în mâna stângă un cuțit de vânătoare, tip „Rambo”, plin de sânge. Martorul a strigat la inculpat: „Ce ai făcut ?”, după care a văzut când inculpatul s-a mai aplecat odată asupra victimei și i-a mai aplicat o lovitură cu cuțitul, în spate”, se mai arată în rechizitoriu. Individul a fost obligat de instanță să urmeze tratament medical pentru dependența de droguri și să achite daune morale și materiale de zeci de mii de euro.