Dosarul „Prostituate pentru sportivi si jurnalisti” în care este implicat si realizatorul TV din Valea Jiului, Telus Frigescu, se apropie de final.
Magistratii de la Curtea de Apel Alba Iulia au grãbit procesul în care Telus Frigescu si ceilalti inculpati au fãcut apel, iar la douã termene consecutive acestia au avut ocazia de a administra noi probe în favoarea lor. Frigescu împreunã cu complicii sãi au fost condamnati la pedepse aspre de cãtre Tribunalul Hunedoara, iar dacã acestea vor fi mentinute si la aspel, Telus Frigescu va ajunge în penitenciar pentru executarea pedepsei.
Realizatorul TV, la Tribunalul Hunedoara, a primit trei ani si jumãtate de închisoare cu executare, Peti Marius Gabriel, a fost condamnat la o mãsurã educativã pe o perioadã de 6 luni pentru trafic de minori si act sexual cu un minor.
Grigore Nebunu a primit 3 ani de închisoare si 2 ani interzicerea unor drepturi la care a fost adãugat un spor de 4 luni închisoare. Grigore Nebunu mai avea o condamnare astfel cã va execute în final 4 ani de închisoare. Cei trei vor trebui sã achite si suma de 30.000 lei cãtre una dintre victime, cu titlu de daune morale. La finele acestei luni, judecãtorii Curtii de Apel Alba Iulia ar urma sã se pronunte în dosar.
Maximilian Gânju