Sunt nu mai puțin de 82 de copii dați dispăruți în România, iar poliția îi caută de luni de zile. Doi dintre ei sunt din județul Hunedoara. Este vorba despre un băiat din Cimpa, Valea Jiului și o fată din municipiul Hunedoara, care era într-un centru de plasament.

Printre copiii dați dispăruți la nivel național, pe site-ul oficial al poliției sunt și doi hunedoreni. Vorbim despre Samuel Corneliu Leahu și Mihalea Andrada Spătar.

Cei doi copii figurează pe site-ul Poliției Române la capitolul copii dispăruiți.

Potrivit oficialilor, LEAHU SAMUEL CORNELIU este născut în Spania, în 28 aprilie 2005 și a dispărut din Cimpa, Valea Jiului, încă din vara anulkui trecut.

Semnalmente: înălțime 1.80 m, Greutate:70 kg, Culoarea părului șaten, Contur față oval, Culoarea ochilor este căprui. La data de 27 iulie.2022, minorul a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit până în prezent. La data plecării era îmbraăcat cu tricou negru, blugi culoare albastru, încălțăminte sport de culoare negru.

Și din municipiul Hunedoara este dată dispărută o fată, tot din vara anului trecut.

Mihaela Andrada Spătar este născută în Hunedoara în 13 decembrie 2005. Din municipiul Hunedoara a dispărut în 31 august 2022.

Mihaela are o înălțime de 1.68 m, Greutate:60 kg, este corpolentă, iar părul îl are șaten și îl purta, la data dispariției lung și are ochii verzi.

Polițiștii spun că la data de 31.08.2022 a plecat voluntar din Reteaua de Case Familiale pentru Copii cu Dizabilitati Hunedoara și nu a mai revenit pînă în prezent.

Diana Mitrache