Cativa oameni ai Vaii Jiului, cu inalta pregatire si experienta de viata si profesionala din cadrul CNH, INSEMEX, UP si medici, cred si spera intr-o tranformare in bine a omenirii, exclamand: asa nu mai merge, ceva trebuie sa se produca! NASA, Pentagonul, laureati Nobel, mayasi, chinezi, azteci etc., spun ca acest lucru se va produce, sau va incepe in jurul datei de 21.12.2012.

In ultimele doua saptamani, cinci persoane cu studii superioare si cu experienta de viata si profesionala  din Valea Jiului au incheiat dezbaterile pe diverse teme – politice, de mentalitate, de moralitate, de loialitate etc. –, cu fraza: ”Trebuie sa se intample ceva ca asa nu mai poate merge. O schimbare rapida a oamenilor si omenirii este necesara precum aerul. Ceva de genul 21.12.2012. Numai Dumnezeu stie ce si cum”. Acest lucru arata ca oamenii chiar cred ca in 2012, 2013 sau oricand, dar in scurt timp este necesara o reorganizare a lumii si a omului.

Aceasta problema exita de cand Isus a deschis o noua etapa, care se pare ca se incheie si urmeaza alta in evolutia omenirii.

NASA si Pentagonul despre o noua etapa

Nu doar mayasii, ci si aztecii, si hindusii, chinezii, misticii evrei, cercetatori si scriitori ortodocsi vorbesc  de un sfarsit al lumii, doar ca interpretarile sunt diferite. Este vorba de sfarsitul unui ciclu, a unui mod de viata. NASA a lansat si ea o adevarata campanie de combatere a apocalipsului din 2012. “Nici un om de stiinta demn de crezut din lume nu vorbeste despre o amenintare legata de decembrie 2012”, a insistat NASA, care reaminteste ca Terra exista de peste patru miliarde de ani.

In ceea ce priveste calendarul Maya, acesta nu se opreste in 21 decembrie 2012. Este vorba doar despre sfarsitul unui ciclu ce este urmat de un altul, explica Agentia. “Pe masura ce ne apropiem de anul 2012, vor avea loc mai multe schimbari la nivelul planetei, care vor provoca modificari radicale si relativ bruste de clima, timpul va ajunge la zero, clima se va schimba dramatic, iar ADN-ul uman va fi reprogramat” se arata intr-un raport al Pentagonului din anul 2009. Doar ca perceptia acestor schimbari este slaba pentru ca omul, in general, are alte preocupari si nu-si pune intrebari.

Teoria este sustinuta de mayasi, care prevad ca “sfarsitul timpului” va avea loc pe 21 decembrie 2012. Exceptionali matematicieni si astronomi au conceput unul dintre cele mai precise calendare cunoscute de om, mai exact chiar si decat cel gregorian utilizat azi. Calendarul lor a fost alcatuit in urma observarii minutioase a Soarelui, a planetelor si a stelelor din Calea Lactee. Astronomii Maya cunosteau locatia exacta a centrului galaxiei, dand o importanta deosebita nasterii si disparitiei stelelor.

Bazandu-se pe o combinatie intre divinatii si calcule matematice, indienii Maya au aflat, inca de acum 4.000 de ani, ca pe 21 octombrie 2012 va incepe alinierea Soarelui nostru cu Ecuatorul Galactic si cu stelele din centrul Caii Lactee. Astronomii moderni au confirmat ca, la data solstitiului de iarna, in 21 decembrie 2012, Soarele se va afla in aliniament galactic, pe aceeasi linie cu Ecuatorul Galactic (linia care imparte in doua Calea Lactee, divizand-o in doua emisfere; centrul galactic este la 27 grade sagetator), calendarul Maya terminandu-se la aceasta data.

Chiar daca nu au trecut testul anului 2000, teoriile sfarsitului lumii cunosc acum un reviriment legat de anul 2012. Se pare ca tot mai multe argumente converg spre concluzia ca in acest an ceva cu totul surprinzator si inimaginabil se va petrece cu planeta noastra si implicit cu noi, locuitorii ei. Inainte de a accepta sau a respinge aceste teorii, e bine sa le cunoastem.

Fizicienii explica ”Revelatia” sau ”Apocalipsul”

Potrivit mayasilor, anul 2012 nu va fi sfarsitul lumii, ci momentul cand adevarul ne va fi revelat. Toate aceste schimbari dramatice vor avea efecte serioase si asupra ADN-ului uman, care va fi suferit o reprogramare si va fi imbunatatit, avand 12 spirale in loc de doua.

Oamenii vor depasi tehnologia, asa cum e cunoscuta azi. Cea de-a cincea Lume se sfarseste in 1987. A sasea Lume incepe in 2012. Deci, acum suntem intre doua Lumi. Acest timp este numit “Apocalipsa” sau “Revelatia”. Acest lucru inseamna ca Adevarul ne va fi revelat, nicidecum “Sfarsitul Lumii”.

Planeta Terra se comporta ca un imens circuit electric. Intre suprafata si ultimul strat al ionosferei, la aproximativ 55 de km distanta de suprafata, exista un fel de cavitate electromagnetica. Proprietatile rezonante ale acestei cavitatii magnetice au fost descoperite de fizicianul german W. O. Schumann, intre 1952-1957 si permit masurarea frecventei vibratorii medii a planetei Terra. Timp de mii de ani, Rezonanta Schumann sau pulsul Terrei, a fost de 7,83 cicli pe secunda. Insa, din 1980, rezonanta a inceput sa creasca incet, acum fiind de 12 cicli pe secunda. Cresterea frecventei vibratorii a planetei noastre face ca 24 de ore de viata pe Terra sa corespunda de fapt cu numai 16 ore reale, in termenii timpului terestru. Este o explicatie  plauzibila pentru criza acuta de timp cu care ne confruntam. Curgerea timpului terestru se va mai accelera, pe masura ce ne apropiem de “Punctul Zero”, momentul in care planul Sistemului Solar, se va suprapune pe planul Galaxiei.

Saltul omului nou intr-o alta dimensiune

Deci daca 24 de ore ale zilei reprezinta acum 16 ore efective, diferenta dintre acestea se va mari exponential, astfel incat la trecerea prin “Punctul Zero”, 24 de ore din anul 1980 vor corespunde la 0 ore efective. Altfel spus, timpul terestru nu va mai exista! Consecintele acestui fenomen sfideaza orice putere de imaginatie: intreaga planeta si toti locuitorii ei vor trece intr-o alta dimensiune!

Omul este supus, ca toate creaturile Terrei, efectelor acestei schimbari : simptome fizice cum ar fi migrenele, oboseala cronica, crampele musculare, simptome ale gripei, vise intense mai degraba fanteziste decat minunate. Si mai cu seama, corpul uman devine din ce in ce mai sensibil. Modificarea cea mai spectaculoasa are loc insa la nivelul ADN-ului uman, care pare a fi acum reprogramat de Inteligenta Cosmica, Divinitatea. Ca urmare, intuitia se dezvolta mai repede, ca si toate capacitatile paranormale ce deriva din ea. Al treilea ochi incepe sa se deschida si chiar ochii fizici se transforma pentru a se adapta Luminii si frecventelor ei mult mai elevate.

Reprezentanti ai cultelor nu resping aceasta teorie spunand ca poate fi o forma de schimbare a lumii de catre Forta Suprema, Dumnezeul tuturor, indiferent cum este El numit de religii, avand in vedere directia distructiva spre care se indreapta omenirea. Pare a fi un nou mod de salvare de la Isus incoace, o intorcere catre adevaratele valori cu un alt om, mult mai evoluat ca structura materiala si divina.

Ileana Firtulescu