Distractie, competitie si o doza de aer curat / Serbarile Zapezii, la a 13-a editie

Asociatia Pro Parang din Petrosani a mai adaugat inca o actiune reusita in suita evenimentelor organizate pana in prezent. La reusita evenimentului, alaturi de Asociatia Pro Parang, au mai venit in sprijin Consiliul Local Petrosani, CSS Petrosani, Crucea Rosie – subfiliala Petrosani, dar si Jandarmeria Montana si Salvamont Petrosani.
Ajuns la editia cu numarul 13, una cu noroc, evenimentul intitulat generic “Serbarile Zapezii”, i-a readus in masivul Parang, in zilele de 12 si 13 martie pe iubitorii de munte, de sporturi de iarna, de competitie, de distractie si petrecere a timpului liber intr-un cadru natural de exceptie.

„Beneficiem de acest eveniment în primul rând prin efortul minunatului grup de iubitori ai muntelui – Asociatia Pro Parâng care în parteneriat cu Primaria municipiului Petrosani si Clubul Sportiv Petrosani pregateste în fiecare an Serbarile Zapezii, asteptate cu multa bucurie de amatorii de sporturi hibernale. Ne-am tot întrebat în ultimele zile daca o sa mai avem zapada pentru competitiile sportive Si uite ca ne-a dat Dumnezeu destula. Zeci de schiori mici si mari au trecut cu bine linia de sosire iar festivitatea de premiere a avut ca de obicei savoarea specifica concursurilor de schi, unde entuziasmul si buna-dispozitie sunt prezente tot timpul. Vreau sa felicit câstigatorii locurilor I, II si III dar si pe ceilalti sportivi care s-au angrenat în concurs si multumesc membrilor asociatiei Pro Parâng pentru implicare”, a declarat Tiberiu Iacob-Ridzi, primarul municipiului Petrosani.

Organizatorii au premiat concurentii conform clasamentului obtinut. Premiile si diplomele acordate concurentilor, muzica, entuziasmul, bucuria de a fi in natura au fost in realitate recompensele tuturor participantilor.
Duminica 13 martie s-a desfasurat competitia de schi, Cupa Pro Parang, cu participanti numerosi, de la juniorii de numai 5 ani la seniorii schiului din Parang. Castigatorii au primit cupe, diplome, dar si alte premii.

Geza SZEDLACSEK
DSC_0198

DSC_0210

DSC_0234

DSC_0293

DSC_0308

DSC_0312

DSC_0322

DSC_0339