După ce o bună parte din membrii AUR au trecut, săptămâna trecută, la PSD Vulcan, acum 3 PNL-iști spun că vor în Partidul Social Democrat. Doi sunt consilieri locali, iar unul a și semnat adeziunea, cu riscul de a pierde mandatul din consiliu.

În prezența senatorului Cristian Resmeriță, coordonator al organizației PSD în Valea Jiului, trei liberali au venit la PSD Vulcan. Este încă o izbândă a echipei care acum conduce primăria, pentru că și actualul primar va candida tot de la PSD.

Cei 3 sunt: Dănuț Anghel, Simona Constantin, ambii consilieri locali și Carmen Udrea, tot de la PNL.

Organizația PSD Vulcan a câștigat toate alegerile din ultima vreme și asta datorită faptului că am avut oameni buni și foarte buni. Vreau să vă spun că, la Vulcan, plecăm de pe poziții de forță și dorim, în primul rând, să câștigăm alegerile. Astăzi am  fost invitat de domnul primar și mi-a făcut o mare bucurie și pot să spun că organizația PSD Vulcan prinde azi forțe, capătă noi membri, a spus Cristian Resmeriță, senator PSD.

Cristian Merișanu, care și el va candida pe listele PSD, pentru fotoliul de primar, spune că organizația devine mai puternică și că i-a primit pe cei trei cu toată încrederea. „Încă de când am câștigat acest mandat de primar, am făcut un apel la unitate, în sensul în care toți aleșii locali, aleși în 2020, să vină alături de mine și de administrația locală ca să realizăm lucruri cât mai frumoase.  Dumnealor au ales să mergem mai departe în acest proiect, să fie alături de noi, pentru a duce la bun sfârșit și celelalte proiecte pe care le avem acum, pe final de mandat, a spus Cristian Merișanu, primarul de la Vulcan.

Cei trei spun că au plecat pentru că vor la PSD și chiar au recunoscut că numirile pentru candidații PNL, venite de la Deva, au fost ceea ce i-a motivat în final.

„Alegerile se apropie cu pași repezi și bat la ușă. Astfel că, la cererea domnului Merișanu de a-l susține pentru un nou mandat, am spus da. După cum știe, PNL și PSD sunt în alianță și, dacă ar fi să alegem cel mai bun candidat la funcția de primar, la Vulcan, acesta este domnul Cristian Merișanu”, a spus Dănuț Anghel, consilier PNL.

„Voi fi alături de PSD  și îl voi susține în continuare pe domnul Cristian Merișanu și întreaga echipă a PSD Vulcan. M-am hotărât să plec din PNL, deoarece acolo nu am găsit o comunicare și în echipa PSD am găsit seriozitate, oameni care apreciază munca în echipă și profesionalism, a adăugat și Simona Constantin, consilier PNL la Vulcan.

Un al treilea membru al PNL este chiar fosta dirigintă a lui Cristian Merișanu, un atu în plus, pentru a-i fi alături și acum.

„Am încredere în dumnealui și cred că are abilitățile necesare pentru a-și forma o echipă câștigătoare. Pe de altă parte, consider că este un om onest și de aceea am ales să îl susțin, a spus Carmen Udrea, fost membru PNL Vulcan.

Unul dintre consilieri, doamna Simona Constantin a fost dispusă să semneze chiar acum adeziunea la PSD, chiar dacă va pierde fotoliul de consilier local liberal.

Echipa PSD s-a mărit constant la Vulcan, după ce, doar săptămâna trecută, cel puțin 15 membri ai AUR, plus Rodica Pițiguș, membru fondator, au trecut la social-democrați.

 

Diana Mitrache