B iblioteca Județeană „Ovid Densusianu” orbanizează o serie de cursuri de specializare în mai multe domenii. Aceste cursuri sunt menite pentru a atrage un număr cât mai mare de doritori. Reprezentanii bibliotecii informează că toate aceste cursuri vor fi gratuite.

”Biblioteca Județeană „Ovid Densusianu” Hunedoara – Deva își adaptează activităţile în funcţie de necesitățile unor categorii tot mai largi de utilizatori. De aceea, biblioteca noastră organizează o serie de evenimente și oferă cu sprijinul Consiliului Judetean Hunedoara servicii într-o gamă diversificată. Pe lângă serviciile cu care ne-am obișnuit utilizatorii (împrumut de cărți pentru copii şi adulți în limba română și în limbi străine; imprumut de CD-uri cu muzică şi DVD-uri cu desene animate, filme artistice şi documentare; accesul la presa locală şi naţională; consultarea legislației la zi; bibliografii la cerere și acces la internet), in decursul anului 2023 vom organiza gratuit următoarele cursuri destinate utilizatorilor”, informează reprezentanții Bibliotecii Județene „Ovid Densusianu” Hunedoara – Deva.
Wall Curs Manager proiect – COR 242101, Curs Formator COR 242401, Curs Expert accesare fonduri structurale și de coeziune europene COR 242213, Curs de pictură, ori Curs de astronomie sunt doar câteva dintre cursurile pe care cei de la Biblioteca Județeană „Ovid Densusianu” Hunedoara – Deva le-au pregătit pentru anul 2023.
Monika BACIU