Cupa Pro-Parâng la schi de tură va avea loc în acest weekend, ajungând la a XI-a ediție. Toți iubitorii de schi sunt invitați să se alăture competiției sâmbătă, 17 februarie, începând cu ora 10:00, la Pensiunea Izvorul Maleii, în zona de îmbarcare a telescaunului vechi. Organizatorii anunță că participarea la acest eveniment este gratuită.
”Sâmbătă 17 februarie începând cu ora 10.00 vă așteptăm la Pensiunea Izvorul Maleii ( zona de îmbarcare telescaun vechi) pentru a participa la concursul de schi de tură. Ora preconizată de start este11.00. Nu se percepe taxă de participare! Vă rugăm să vă înscrieți accesând http://www.proparang.ro/activitati.html. Vă așteptăm cu drag!”, informează reprezentanții Asociației Pro-Parâng Petroșani.
Reprezentanții Asociației Pro-Parâng Petroșani transmit un mesaj de bun venit și de încurajare pentru toți cei ce doresc să participe la această competiție. Astfel, îi așteaptă cu bucurie pe toți cei interesați să își pună la încercare abilitățile în schiul de tură la acest eveniment de marcă.
Monika BACIU