Cu Ponta despre problemele Vaii Jiului

Ieri, la votul de investire si ceremonia oficiala de dupa aprobarea Guvernului Ponta, au fost prezenti si politicieni ai Vaii Jiului, Cornel si Cristian Resmerita. Deputatul PSD Cristian Resmerita, a declarat, pentru Cronica Vaii Jiului, ca le-au fost aduse lui Victor Ponta si celorlalti ministri problemele cu care se confrunta zona noastra, inclusiv cea a mineritului.

”La sedinta de dupa ceremonia de investire, am discutat cu domnul Ponta despre Valea Jiului, despre problemele ei si despre directiile in care trebuie sa ne indreptam. Cresterea salariilor bugetarilor  cu 8% si recuperarea banilor opriti pensionarilor este o masura foarte buna, avand in vedere ca zeci de mii de pensionari din Valea Jiului isi vor putea primi banii luati ilegal inapoi”, a precizat Cristian Resmerita.

Cat despre cum s-ar putea rezolva problema mineritului din Valea Jiului, deputatul PSD spune ca se cauta solutii. ”Am discutat cu specialisti in minerit, iar cei de la Bucuresti cunosc problema foarte bine. Ar trebui sa gasim solutii, nu sa dam oameni afara. 2500 de oameni au fost dati afara in ultimii ani, iar angajari nu s-au facut.

Consider ca locurile de munca eliberate reprezinta productie pierduta si pierderi pentru Compania Nationala a Huilei, deoarece nu a fost angajat nimeni in loc. Mineritul din Valea Jiului are nevoie de forta de munca tanara, iar solutii pentru aceasta se vor gasi”, mai spune Cristian Resmerita.

Anamaria NEDELCOFF

4 comentarii la „Cu Ponta despre problemele Vaii Jiului

 • 8 mai 2012 la 20:06
  Permalink

  Sunt doar promisiuni electorale,PSD-ul (USL) va adanci criza economica. In primavara lui 2013 (daca doamne fereste vor ramane la guvernare)dand vina pe criza din Grecia,bancile grecesti din Romania isi vor inceta activitatea iar tara va intra in incapacitate de plata. Acum maresc salarile la bugetari care au si aveau salarii mari,doctori care iau spaga,politisti si judecatori care ii acopera pe patroni corupti,interlopi,profesori cu salarii mari care nu prea le place munca prin liceie dar luau „protocolul” pentru a lua o diploma de bacaloreat (asa era inainte de Funeriu prost cu diploma de bacaloreat),pensionari militari care leneveau prin birouri luau pensii nesimtite de 6 000 – 10 000 Ron pe luna. Mineritul din Valea Jiului va fi distruns de PSD-isti lui Victor Ponta NU si mineritul din Gorj (SNLO)de unde sa alimentat Ponta prin Andrei Maioreanu.

 • 9 mai 2012 la 06:01
  Permalink

  @Valea Jiului.Alo,salariile nu se maresc,se recupereaza taierile facute de PDL-istii tai,car ne-au afectat pe toti.Nu ti-e rusine sa jigesti toate categoriile sociale?Etichetari de genul:bugetari=salarii mari,doctori=iau spaga,politisti si judecatori=corupti,profesori=lenesi,pensionari militari=leneveau prin birouri cu pensii nesimtite,ne arata gradul tau de cultura,”liceie”,”bacaloreat”,sunt cuvinte cu care nu cred ca te-ai intersectat vreodata.Cauta-te pana nu e prea tarziu,ca ai probleme de comportament

 • 9 mai 2012 la 06:45
  Permalink

  Hmmmm./..imi miroase tot mai mult a succes global al socialistilor la nivel de Europa…se vede treaba ca cei de dreapta si-au folosit „mana” pentru alte scopuri pana acum. Poate de azi inainte o vor folosi-o pentru ceva manuieli de ustensile agricole!!!

 • 9 mai 2012 la 10:51
  Permalink

  Alo „valea jiului” iar incepi sa o su……gi ca prostu in parcare.date-n ma..ta de gunoi cu tot cu PDL ul tau.

Comentariile sunt închise.