Cristian Resmeritã vrea sã afle programul managerial al conducerii CEH

 

Senatorul PSD, Cristian Resmeritã, vrea sã afle de la ministrul Energiei care este agenda conducerii Complexului Energetic Hunedoara, în contextul noilor numiri.
Parlamentarul vrea sã afle dacã unitãtile miniere Lupeni si Lonea pot fi retrase de pe lista unitãtilor miniere care se închid anul acesta.
“Vã rog domnule ministru sã îmi comunicati urmãtoarele: care este programul managerial pe care îl va implementa noua conducere a Complexului Energetic Hunedoara si dacã noua conducere are în vedere, luarea unor mãsuri astfel încât exploatãrile miniere Lupeni si Lonea sã fie scoase din programul de închidere si sã îsi continue activitatea”, aratã senatorul PSD, Cristian Resmeritã, în interpelarea adresatã ministrului Energiei, Anton Anton. Samuel Dioane a fost numit director general al CEH în data de 4 iunie.
Monika BACIU

Advertisements

6 comentarii la „Cristian Resmeritã vrea sã afle programul managerial al conducerii CEH

 • 14 iunie 2018 la 21:40
  Permalink

  Domnule senator Cristian Resmerita FFFFFF TARZIU cu Minele Lupeni si Lonea asa ca mai bine cere investitii la cea mai ramas adica la Mina Livezeni si Mina Vulcan pentru a deveni rentabila huila din valea jiului .

 • 15 iunie 2018 la 09:05
  Permalink

  esti prost

 • 16 iunie 2018 la 00:02
  Permalink

  Noul program managerial al conducerii C.E.H. este lichidarea Complexului !!! trebuie sa se termine odata … nu ?

 • 16 iunie 2018 la 12:54
  Permalink

  corect

 • 17 iunie 2018 la 16:51
  Permalink

  La spartul targului si-a adus aminte ca e senator de Valea Jiului ,pana acum unde a fost ? Tarziu foarte tarziu,alaturi de Toma si Nistor v-ati batut joc de pensionarii ce asteptau cresterea punctului de pensie cu 50% conform unei legi data de voi si impidicata tot de voi,in frunte cu mincinoasa de Olguta si incurca lume ala de Grindeanu.Valea e moarta datorita voua si o sa mai pupati voturi cand o zbura porcul si plopul va face micsunele,vorba lui ceasca ca tot sunteti de-al lor !

 • 17 iunie 2018 la 21:52
  Permalink

  noul program al actualei conduceri este transferul tuturor pensionabililor la e.m.lonea pentru ??? una alta, traiasca PSD, traiasca minciuna, traiasca nemunca,

Comentariile sunt închise.