Noua societatea de gospodãrire din Petrila functioneazã, iar petrilenii sunt invitati la sediul societãtii pentru a-si reînnoi contractele. Având în vedere cã fosta societate, Edil Urban, a intrat în faliment a fost nevoie de înfiintarea unei noi societãti, iar acum trebuie modificate si actele.

“Vã informãm cã odatã cu preluarea serviciului de colectare a deseurilor de pe raza orasului Petrila de cãtre S.C. EDIL SAL PREST S.A. Petrila, este necesarã încheierea de noi contracte de servicii cu beneficiarii. În acest sens, va invitãm la sediul societãtii S.C EDIL SAL PREST S.A din Petrila, str. Privighetorilor, nr.5, cu o copie dupã cartea de identitate, în vederea semnãrii de noi contracte de servicii pentru preluarea deseurilor menajere”,  informeazã cei de la Edil Sal Prest din Petrila. Judecãtorii de la Tribunalul Hunedoara au declarat falimentul, în data de 17 august. Universal Edil a fost înfiintatã în toamna anului 2008. Este a doua societatea de acest gen care intrã în faliment. La Petrila au mai existat alte douã societãti, Termoprest si Universal Edil, care au avut aceeasi soartã, si anume falimentul.

Datoriile Universal Edil Serv au ajuns la peste 11 miliarde de lei vechi. Între timp, edilii de la Petrila si-au luat mãsurile de sigurantã. Acestia au înfiintat o nouã societate de gospodãrire.

Monika BACIU