În perioada 29 aprilie – 6 mai 2023, în Valea Jiului, vor fi organizate diverse activități sub emblema Valea Jiului Vibrantă, în continuare proiectului pilot desfășurat în august 2022.

Cartierul Dallas din Vulcan, meleagurile din apropierea Uricanului și a Aninoasei, Mina Lonea, Mina Petrila, Mina Lupeni și Muzeele din Petroșani vor vibra în perioada 29 aprilie – 6 mai prin activitățile comunității din Valea Jiului și a invitaților din întreaga țară și de peste hotare.

Vă invităm să consultați programul activităților pe websiteul VJI și să vă alăturați nouă în revitalizarea spațiilor publice din Valea Jiului și construirea unui viitor vibrant și sigur pentru comunitatea noastră locală.

Valea Jiului este mereu surprinzătoare, frumoasă și dornică să ne ofere cât mai mult zi de zi. Depinde de noi să valorificăm aceste oportunități și să tratăm cu respect ceea ce ne înconjoară. Prima ediție Valea Jiului Vibrantă 2023 reunește inițiativele organizațiilor membre Valea Jiului Vibrantă, iar pe lângă înfrumusețarea spațiilor publice și activitățile de petrecere a timpului liber pentru toate vârstele, vom discuta despre viitorul nostru, despre comunitate, despre natura care ne înconjoară, despre diversitate și despre importanța colaborării. (Adina Vințan, membru Valea Jiului Implicată)

Ne dorim să începem sezonul cald împreună, cu voie bună, discuții productive și multă distracție. Ca urmare, comunitatea civică locală te invită la Valea Jiului Vibrantă!

Pentru mai multe detalii, doritorii de informații pot accesa pagina de Facebook a evenimentului Valea Jiului Vibrantă sau websiteul www.valeajiuluiimplicata.org. Organizatorii vă așteaptă să luați parte la experiențe noi, de neuitat, pe care să le clădim împreună.

Adina Vintan