Căutat pentru crima in Spania, prins la Uricani

Urmărit internațional pentru crime in Spania, prins de polițiștii hunedoreni. Este vorba despre un barbat care a omorât un barbat marocan, iar pe un altul l -a rănit grav.

Barbatul, dat in urmărire internațională, a fost depistat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, in Valea Jiului, mai exact in orașul Uricani.
Acesta era căutat, acuzat de omor și tentativă de omor, fapte săvârșite în luna noiembrie 2019, în localitatea Marbella (Spania). Fapta de omor a fost comisă asupra unui bărbat (cetățean marocan) , prin împușcare cu o armă de foc, iar fapta de tentativă de omor a fost comisă cu aceeași armă de foc prin împușcarea unui alt bărbat (tot marocan). Bărbatul a fost prezentat magistraților Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia și ulterior Curții de Apel Alba Iulia, care a emis, pe numele său, mandat provizoriu de arestare preventivă pentru 15 zile, în vederea extrădării către autoritățile spaniole. Bărbatul era urmărit național și internațional (din data 21 mai – faptele fiind înregistrate inițial de polițiștii spanioli cu autor necunoscut ) și a fost escortat și depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Hunedoara

Advertisements