Un bloc în care să fie mutați oamenii din Cartierul Vulculești, denumit și cartierul de cartoane, este deja aproape ridicat la Aninoasa.
Primarul orașului spune că s-a lucrat, că au fost cheltuiți toți banii alocați și că în 2021 va fi gata.
Cartierul „La Cartoane”, cum a fost denumit de cei ce stau în el la Aninoasa, va fi unul modern, iar blocul în care vor fi mutați oamenii, ce acum locuiesc în barăci, a prins contur. Primarul spune că anul acesta are banii necesari și că blocul poate fi gata la finele anului viitor.
„Se lucrează la acest bloc. Nu în ritmul în care îmi doream eu, dar se lucrează. Avem finanțarea pe anul acesta și am cheltuit-o în totalitate. Sper ca, în 2021, pe timpul acesta, să fie finalizat”, a spus Nicolae Dunca, primarul orașului Aninoasa.
Este primul bloc ce se va ridica în Aninoasa de la zero, după ce orașul, aflat cândva în faliment, a început reconstrucția. În 13 iunie 2018  a fost pornită lucrarea, iar acum ntreaga comunitate așteptă să vadă ridicat blocul ANL în care li s-a spus că vor fi mutați cei ce locuiesc în barăci. Întreaga sumă necesară construcției se ridică la 6 000 000 de lei, iar banii vin de la Ministerul Dezvoltării Regionale.
Diana Mitrache