Bãtut si tâlhãrit de trei copii

Teribilul incident a avut loc pe o stradã din municipiul Hunedoara, iar autorii au recurs la violentã pentru a-i fura cei 40 de lei pe care omul îi avea.
Trei copii, unul de 14 ani si ceilalti doi de 12 ani, au actionat dupã un plan stabilit dinainte, pentru a-l jefui pe bãrbatul care avea si probleme mari de sãnãtate.
”Politia Municipiului Hunedoara a fost sesizatã de cãtre o hunedoreancã despre faptul cã sotul ei, în vârstã de 68 de ani, a fost agresat de trei tineri, în timp ce se deplasa de la domiciliu spre sediul unei unitãti bancare din localitate si i-au fost sustrasi 40 de lei. Politistii care s-a deplasat la fata locului pentru efectuarea de cercetãri au stabilit faptul cã persoana vãtãmatã (cu probleme medicale) a fost abordatã de un minor care i-a cerut bani, iar în momentul în care l-a refuzat, acesta l-a lovit cu pumnul în fatã. În urma  loviturii, hunedoreanul a cãzut (moment în care minorul a fugit), iar alti doi minori, sub pretextul cã îl ajutã sã se ridice, i-au sustras din  buzunarul gecii 40 de lei”,  precizeazã Bogdan Nitu, purtãtorul de cuvânt al IPJ Hunedoara. Politistii hunedoreni au dat repede de urma tâlharilor, iar minorul de 14 ani a fost  retinut pentru 24 de ore si dus în arestul I.P.J. Hunedoara. Politistii continuã cercetãrile în acest caz, în vederea stabilirii întregii activitãti infractionale a minorilor.
Maximilian Gânju

Advertisements