Bãtaie într-un bar din Petrila

Douã grupãri din localitate care se rãfuiesc de mai multã vreme si-au dat în petic în noaptea de duminicã spre luni. Politistii din Petrila le-a stricat „distractia” iar 12 dintre combatanti au ajuns la sectie pentru cercetãri. Zece dintre ei au fost si amendati pentru tulburarea linistii.

Bãtaia generalã a pornit de la o disputã mai veche, iar membrii uneia dintre grupãri a vrut rãzbunare si singurul loc unde stiau cã vor da de dusmanii lor era barul din apropierea spitalului din localitate, singurul deschis pe timp de noapte.

Tot aici au mai avut rãfuieli si în trecut si dupã ce s-au întâlnit au pornit o bãtaie generalã. „Sunt dusmãnii vechi între ei si au mai provocat scandaluri si în trecut. De mult timp îsi trimit amenintãri si dupã ce se îmbatã se iau la bãtaie”, spun surse demne de încredere. Politistii din Petrila au intervenit la aplanarea conflictului iar acum fac cercetãri pentru a stabili cu exactitate vina celor care au luat parte la bãtaia generalã.

„Politia Orasului Petrila a fost sesizatã despre faptul cã în zona unui bar de pe strada 8 Martie din localitate are loc un scandal si mai multe persoane se lovesc reciproc.

La fata locului s-au deplasat mai multe echipaje de politie care au  identificat 12 persoane cu vârste cuprinse între 19 si 38 de ani, din Petrila, cu privire la care se efectueazã cercetãri pentru a se stabili gradul de participatie la comiterea faptei.

În cauzã s-au consemnat douã plângeri penale pentru comiterea infractiunii de lovire sau alte violente si au fost aplicate 10 sanctiuni contraventionale în valoare totalã de 2000 lei pentru tulburarea ordinii si linistii publice”, a precizat inspectorul Bogdan Nitu, purtãtorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

Maximilian Gânju

Advertisements

Un comentariu la „Bãtaie într-un bar din Petrila

  • 12 februarie 2013 la 06:48
    Permalink

    O fii la Alcatraz ? Nu e o problema. Acolo le rezolva „Finu”. Care Fin?? de la Comenduirea politiei.

Comentariile sunt închise.