Baronii din PSD Hunedoara îsi trag salarii nesimtite

Oameni vechi, baroni noi, doar PSD-ul e acelasi… Mãcar ca si siglã! Consiliul Judetean Hunedoara si PSD Hunedoara inventeazã o nouã categorie de angajati, cea de LUX!  Si asta în conditiile în care, nu-i asa?, vorbim de un partid social-democrat, un partid de stânga  a cãrei politicã este a “ oamenilor care muncesc din greu zi de zi pentru ca la sfârsitul zilei sã aibã cu ce sã-si plãteascã întretinerea, sã cumpere haine si mâncare pentru copii, sã cumpere medicamente pentru cei bãtrâni…”(citat luat din programul/viziunea PSD). Vi se pare cã nu este asa?
Potrivit unui proiect pregãtit de conducerea PSD a Consiliului Judetean, salariile angajatilor din Consiliul Judetean si celor din institutiile subordonate vor avea niste cifre fabuloase, care cu sigurantã vor fi invidiate de “oamenii care muncesc din greu zi de zi…” Dar, despre ce vorbim? Presedintele CJ Hunedoara, Mircea Bobora va avea o indemnizatie de 17.100 lei, la care se adaugã un spor de 25%, adicã peste 21.000 de lei.
De asemenea, vicepresedintii Sorin Vasilescu si Daniel Andronache vor avea indemnizatia de 15.200 de lei fiecare, plus sporul de 25%, adicã undeva la 19.000 lei brut. Potrivit proiectului, secretarul judetului va încasa 15.000 de lei, arhitectul sef 13.433 lei, directorul executiv 12.787 lei, iar un sef de serviciu 11.267 lei. Totodatã,  un auditor va primi între 7266 si 10.153 lei, un consilier juridic va putea câstiga pânã la 8.803 lei, iar un referent de specialitate pânã la 7.431 lei. De mentionat cã aceste salarii se aplicã “ pentru functiile publice din familia ocupationalã Administratie din cadrul aparatului de specialitate”.


În ceea ce priveste „functiile contractuale”, un sef de serviciu va avea 9.044 de lei, un consilier/inspector de specialitate va încasa  8.591 lei, un consilier pânã la 6.342 lei, iar referent 4994. Salariile muncitorilor sunt cuprinse între 3.338 de lei si 4.688 lei, soferul va încasa 4.688 lei, iar un îngrijitor 3.338 lei. De precizat cã, în cazul muncitorilor, îngrijitori, soferi si referent cerintele studiilor sunt generale/medii.
În ceea ce priveste salariile directorilor institutiilor din subordinea CJ, acestea vor fi cuprinse între 7866 lei si 12.464 lei. Aceste salarii nesimtite pe care sefii PSD de la conducerea CJ Hunedoara vor sã si le aprobe nu au nicio bazã economicã dacã ne raportãm la faptul cã judetul Hunedoara se numãrã printre cele mai sãrace judete ale tãrii, cu mii de someri, asistati social, pensionari si oameni plecati la muncã în strãinãtate. Bobora&Co. nu fac altceva decât sã-i sfideze pe hunedoreni, pe cei în slujba cãrora s-au angajat.  Noile venituri ale angajatilor urmeazã a fi votate de consilierii judeteni la prima sedintã a Consiliului Judetean care va avea loc vineri.
Marius Mitrache

7 comentarii la „Baronii din PSD Hunedoara îsi trag salarii nesimtite

 • 14 februarie 2018 la 19:26
  Permalink

  Nu-i invidiez ca au salarii mari din bani nostri publici ci nu vad dezvoltarea vaii jiului decat in vorbe nu si in fapte ex. drumul judetean din Parang sau drumul judetean Valea de Pesti sa fie modernizate in schimb au bani CJH pentru Hunedoara sa construiasca un nou stadion Corvinul iar pe cei din valea jiului ii trimit sa atraga fonduri europene sau trimit ceva firmituri pentru valea jiului in an electoral desi valea jiului a votat tot timpul de 27 ani cu PSD-ul (la parlamentare , presedentiale , europarlamentare , locale , …) .

 • 15 februarie 2018 la 10:08
  Permalink

  Daca Consiliul Judetean Hunedoara neglijeaza investitiile in valea jiului gen drumul judetean din Parang , …. atunci sa cerem la Bucuresti sa ne unim cu Gorjul (Tg. Jiu) .

 • 17 februarie 2018 la 07:20
  Permalink

  Bicopitatele care voteaza de ani buni partidul bolsevic, rebotezat PSD, au parte de ceea merita. In fundul prapasiei sa ajungeti hotilor. Motto : In fiecare bicopitat zace un pesedist(bolsevic)!

 • 18 februarie 2018 la 15:01
  Permalink

  Cel mai s?rac judet din tara unde sau facut zero investi?ii si zero locuri de munca sub conducerea partidului hotilor si pungasilor. Locul lor e la pârnaie vreo 50 de ani. Hotii tot hoti!!

 • 19 februarie 2018 la 13:20
  Permalink

  PSD a distrus mineritul si Valea Jiului!!!! Astoa ar trebui inpuscati toti.

 • 4 martie 2018 la 21:50
  Permalink

  Jegosi ordinari de politruci români. Ar trebui ras? toat? clasa politic? din România, pus? la zid si executat? prin impu?care!

 • 8 octombrie 2019 la 08:47
  Permalink

  Necesita de urgenta regionalizarea , cu un singur primar , 2 viceprimari , asta propun la nivel de valea jiului . Salarii nesimtite si nejustificabile. DEMISIA !!!!

Comentariile sunt închise.