Avram candideaza la CL Petrosani. Si la presedintia CJ Hunedoara

Desi listele la nivel de judet nu au fost, inca, definitivate, presedintele PRM Hunedoara, Costel Avram stie deja ce va face la alegerile locale din acest an.

Va candida la Consiliul Local Petrosani, pe listele PRM. Asa a decis actualul vicepresedinte al Consiliului Judetean Hunedoara, Costel Avram. Nu isi incearca fortele la functia de primar, pentru ca tinteste mai mult. „Nu am definitivat 100% listele, dar eu, sigur, voi candida la presedintia Consiliului Judetean si, totodata, voi fi pe liste atat la Consiliul Judetean, cat si la Consiliul Local Petrosani”, a declarat Costel Avram. Pentru scrutinul din acest an, PRM isi propune o tinta indrazneata, stabilita si in urma discutiilor purtate de Avram cu reprezentantii PRM din Valea Jiului, zona considerata fieful electoral al PRM. „Speram ca obiectivul pe care ni l-am propus, de a dubla numarul de consilieri, sa se realizeze prin efortul comun al tuturor celor care simt si gandesc romaneste”, a mai spus vicele CJ Hunedoara, care este convins ca vor intra si in CL Petrosani, acolo unde, acum, nu au nici un reprezentant.

Carmen Cosman

Advertisements

3 comentarii la „Avram candideaza la CL Petrosani. Si la presedintia CJ Hunedoara

 • 12 februarie 2012 la 16:27
  Permalink

  Candideaza peste tot ca sa prinzi ceva, altfel va trebui sa te intorci la popor…

 • 12 februarie 2012 la 19:42
  Permalink

  Costel Avram moldoveanul care sa cuibarit in Valea Jiului in jurul apei noastre de 10 ani (scumpind apa in Valea Jiului sub diverse motive ba ca trabuie rambursati bani la BERD ba ca sunt costuri mari,dar in Baia Mare care au costuri mai mari cu apa dar este foarte ieftina apa la ei).Il vom vota pe acest individ de Avram care nu cunoaste criza mondiala (este gras si bogat cu masina luxoasa,super vila,…)daca va ieftini impreuna cu Molot si Simota de la PNL (USL)apa in Valea Jiului care ei au scumpito (au in proect iarsi scumpirea ape cred ca la anul).

 • 13 februarie 2012 la 10:51
  Permalink

  Si daca candideaza ce? Oricine poate candida, daca crede ca are ceva de oferit alegatorilor! Doamne ajuta !!!
  referitor la scumpirea apei… acesta este un efect… cauza trebuie cautata prin 1996 cand s-a contractat creditul BERD fara sa se gandeasca la consecinte !
  Asa ca … mai ganditi-va inainte de a improsca cu mizerii!

Comentariile sunt închise.