Avocatul lui Sucilã a lipsit la termen

6Procesul politistului Adrian Sucilã de la Vulcan a fost din nou amânat din cauza avocatilor. De aceastã datã, desi la Petrosani a ajuns si procurorul DIICOT care  a instrumentat dosarul, procesul a fost amânat.

Vina îi apartine apãrãtorului, care nu a fost prezent. „A trebuit sã plec azi din oras. Din pãcate nu am putut fi prezent la acest termen”, a precizat Daniel Tomescu,  avocatul tocmit de Adrian Sucilã.

În plus, dosarul a fost preluat marti, 11iunie, de un alt complet de judecatã condus de judecãtorul Ioan Zetes. Asta dupã ce, mai multe termene a fost amânat din cauzã cã nu se gãsea un complet de judecatã care sã accepte cazul si Zetes s-a abtinut initial în dosarul de coruptie sexualã, dupã ce mai întâi  a semnat pentru prelungirea unuia dintre termenele de arestare ale inculpatului.

Dosarul în care este cercetat pentru pornografie infantilã a fost instrumentat de DIICOT si Adrian Sucilã mai este cercetat si pentru sex cu un minor si corupere sexualã.

Confruntat cu probele din dosarul instrumentat de DIICOT, Adrian Sucilã spune cã nu are habar cum au ajuns fotografiile cu minori în calculatorul sãu si nici nu poate sã spunã cã persoanele fotografiate erau sau nu majore. Acest dosar a fost disjuns din primul si a fost instrumentat de DIICOT, în urma perchezitiilor informatice.

Diana Mitrache