În prag de Crãciun, oamenii cu suflet mare din municipiul Petrosani si nu numai, au ales sã îmbine utilul cu plãcutul, pentru a face o bucurie celor mai necãjiti locuitori ai Vãii Jiului.

Astfel, la initiativa Asociatiei Comitetului de Initiativã si a Comitetului Oamenilor de Afaceri din Valea Jiului si bineînteles cu sprijinul Teatrului Dramatic I.D.Sîrbu, miercuri seara, din simpla vizionare a unei piese de teatru, cei care au ales sã fie prezenti vor aduce înainte de Crãciun o alinare celor care în aceastã perioadã au cea mai mare nevoie de ea.

”Asociatia comitetului de initiativã, recent constituitã, încearcã sã înceapã un nou obicei în rândul oamenilor de afaceri, si anume sã putem, prin spectacole de caritate, sã adunãm cât mai multi oameni de afaceri în jurul nostru, pentru ca sã încercãm prin fapte bune sã îi ajutãm pe cei nevoiasi. Totodatã, încercãm sã facem oportunitãti si comunicare între noi cei care reprezentãm astãzi antreprenoriatul din Valea Jiului”, a declarat Daniel Benea, fondator.

Ca loc de înfãptuire a zâmbetelor a fost ales teatrul din Petrosani, singurul loc din Valea Jiului care reuneste de fiecare datã oamenii cu suflet mare.

”Am ales teatrul din Petrosani pentru cã încercãm sã comunicãm, atât economic cât si cultural cu oamenii de afaceri, pentru a aduce un pic de culturã în rândul nostru, pentru a face viata mai frumoasã”, a mai spus Daniel Benea, fondator. Cei care au ales sã plãteascã 50, 100 sau  150 de lei pentru un bilet la teatru au urmãrit piesa ”Încurcã lume”, de A. de Hertz, sub bagheta regizoralã a lui Andrei Mihalache, avându-i în distributie pe actorii Amelia Toaxen, Radu Tudosie, Mihai Alexandru, Corina Visinescu, Sergiu Fârte.

Toti banii strânsi în urma spectacolului vor fi adunati si donati unor familii nevoiase din toate cele sase orase ale Vãii Jiului.

Adina PÃDURARU