Angajatul lunii, la ApaServ Valea Jiului

Conducerea societãtii de apã din Valea Jiului vrea sã îi stimuleze pe angajati pentru a fi mai productivi. Astfel, s-a luat decizia de a institui o mãsurã care sã îi stimuleze pe angajati. În fiecare lunã, persoana desemnatã “angajatul lunii” va beneficia de o primã.

”În obtinerea rezultatelor pe care Apa Serv Valea Jiului le-a înregistrat în ultimii ani, un rol determinant l-au avut salariatii firmei. De la cel mai mic muncitor si pânã la nivel de director, angajatii nostri au demonstrat cã atunci când vrei cu adevãrat sã-ti faci datoria la locul de muncã, munca de echipã se transformã în rezultate meritorii pentru întreaga firmã si, ceea ce ne multumeste mai mult, în cresterea calitãtii serviciilor pe care le oferim abonatilor nostri. Tot pentru a impulsiona mentinerea acestui trend dar si pentru a pãstra stacheta activitãtii salariatilor Apa Serv la aceleasi cote de interes ridicat, am decis sã insituim acest premiu special, menit sã recompenseze în fiecare lunã cel mai activ dintre angajatii nostri. Vorbim despre un premiu care poate aduce oricãrui angajat al Apa Serv nu doar atentia cuvenitã pentru munca prestatã, ci si evidentierea publicã a acestuia, dar si o primã semnificativã la salariul pentru luna în care a fost evidentiat”, spune Costel Avram, director general al Apa Serv Valea Jiului.

Inginerul de mediu Alexandru Ioan Dîngã  si Inginerul Automatist Ionut Damian Pop, împart primul titlu de ”Angajat al lunii” instituit de Apa Serv Valea Jiului. Cei doi sunt angajatii lunii noiembrie.

„Mã bucur cã doi dintre inginerii Statiei de la Dãnutoni sunt primii nostri premianti. Îi felicit si le doresc sã rãmânã la fel de activi în munca de zi cu zi de la sectia noastrã de la Dãnutoni. Eu spun cã e un câstig pentru companie, fiecare dintre cei doi angajati ai nostri, pentru cã unul în scurt timp, iar celãlalt de-a lungul unei alte perioade de timp, în care si-au desfãsurat activitatea la Dãnutoni, amândoi au arãtat cã sunt oameni de calitate si bine ar fi sã fie un exemplu pentru toti colegii nostri tineri si mai putini tineri. Au ajuns la acest nivel deoarece au lucrat mai mult decât au prevãzut în fisa postului, de multe ori prin multã „muncã patrioticã”, dar au ajuns totodatã sã se perfectioneze în asa fel încât sã poatã gestiona cu succes activitatea dintr-o statie de epurare la nivelul anului 2016, cu o tehnologie asa cum gãsim în toate statiile moderne din lumea aceasta”, spune ing. Cristian Ionicã, seful Departamentului Exploatare al Apa Serv Valea Jiului, în subordinea cãruia se aflã cei doi angajati, evidentiati în luna noiembrie.

Monika BACIU

Advertisements