Amplã dezbatere pe tema viitorului Vãii Jiului

Uniunea Salvati România si Platforma România 100 organizeazã o amplã dezbatere pe tema viitorului Vãii Jiului.
Evenimentul va avea loc vineri, 1 iunie, începând cu ora 09:30 la Universitatea din Petrosani si are ca temã “Viitorul Vãii Jiului: Perspective de dezvoltare durabilã”, ce îsi propune sã prezinte rezultatele  atelierelor pe teme economice si antreprenoriale organizat în Lupeni, pe teme sociale organizat în Petrosani si pe teme culturale organizat în Petrila si sã promoveze proiectele propuse.
În deschiderea evenimentului vor vorbi Dacian Ciolos, fost Prim-ministru al României si presedintele Platformei România 100,  Dan Barna, deputat si presedintele Partidului Uniunea Salvati România. Moderatorii evenimentelor vor fi Cristina Prunã, deputat USR, membrã a Comisiei pentru industrii si  servicii si a Comisiei pentru afaceri europene, Dragos Pîslaru, co-fondator al Platformei România 100, fost Ministru al Muncii, Oana Bogdan, co-moderator al comunitãtii tematice Culturã, Patrimoniu & Turism, fost secretar de stat în Ministerul Culturii
Monika BACIU

Advertisements

6 comentarii la „Amplã dezbatere pe tema viitorului Vãii Jiului

 • 28 mai 2018 la 19:40
  Permalink

  Mai are tupeu Ciolos sa vina in Valea Jiului dupa ce a prostit lumea cu UGAT( Unitate Guvernamentala de Asistenta Tehnica), a deschis un birou la Universitate , a mintit ca va demara proiecte pentru Valea Jiului si nu a facut nimic… Vine acum sa cerseasca voturi, crede ca locuitorii Vaii Jiului mai cred prostiile cu proiectele pentru zone defavorizate… Au mintit inaintea lui CDR-ul , PSD-ul si altii cu aceste proecte, Ciolos este ultima roata de la caruta cu promisiuni, un milog al anului 2018.

 • 28 mai 2018 la 20:36
  Permalink

  Viitorul Vaii Jiului este stabillit demult:afine si ciuperci!Peste ceva timp se va convinge si cel cu ,,investitiile”!

 • 29 mai 2018 la 08:46
  Permalink

  Aline, intr-un an de guvernare, guvernul Ciolos nu putea sa faca mai mult, decat sa inceapa un program de dezvoltare durabila a zonei, care evident trebuia continuat de demagogii si populistii de la PSD! Ministrul Grigorescu din guvernul Ciolos, a fost probabil singurul ministru de dupa revolutie, care a inteles foarte bine problemele grave din mineritul Vaii Jiului, ei chiar nu au avut timp sa faca mai mult!

 • 29 mai 2018 la 14:53
  Permalink

  Mare tupei ai Alin sa critici un guvern tehnocrat care a pornit un proiect pentru valea jiului dar find faptul ca ai fost la vot si ai votat cu PSD , niste incompetent si analfabeti au ajuns la puteresi nu au continuat proiectul pentru Valea Jiului. Pe 9 iunie sa mergi la Bucuresti la mitingul PSD si sa strigi ,, AFARA, AFARA CU ABECEDARUL DIN TARA!

 • 29 mai 2018 la 15:32
  Permalink

  Facea pe dracu si ciolos ,singurul care face ceva este asa intitulatul Minerii vaii jiului s-au mineru de front

 • 29 mai 2018 la 17:03
  Permalink

  Ciolos e ultimul om din lume care are ceva de zis in privinta Vaii Jiului.Poate ala cu investitiile sa mai puna botul la puiul de militian si sluga lui Junker !

Comentariile sunt închise.