S unt lucrări la rețeaua de alimentare cu energie electrică, în zona de est a Văii Jiului. Acestea vor avea loc până la finalul săptămânii, dar nu vor afecta stațiile de tratare a apei și nu vor fi nici restricții la apă.

În fiecare zi va fi oprită alimentarea cu energie electricîă.
Pentru lucrările anuale de reparaţii şi întreţinere instalaţii şi reţele electrice, precum şi posturi de transformare, E – Distribuţie Banat anunţă întreruperea furnizării energiei electrice în timpul lucrărilor după programul în Petrila, pe străzile: Taia, Republicii, Lunca, dar și la Filtrele de pe Taia ce aparțin de SC APA Serv. Restricțiile sunt de la 09:00 – 17:00, până sâmbătă inclusiv.
Dar alimentarea cu apă a populației nu va fi afectată.
„Vor fi decuplări de curent, dar, din fericire, alimentarea cu apă este preponderent gravitațional, iar în zonele unde se produce tratarea, la Taia, odată cu reabilitarea ei, avem un generator care asigură funcționalitatea întregii stații, indiferent dacă este sau nu tensiune. Va fi un cost suplimentar pentru noi, dar nu vom opri alimentarea cu apă potabilă, indifernt de turbiditatea apei brute”, a declarat Cristian Ionică, manager SC Apa Serv Valea Jiului.
Diana Mitrache