Organizatia ALDE Petrosani ar fi trebuit sã îsi aleagã presedintele. Pentru vineri, 2 februarie,  au fost programate alegerile. Acestea, însã, s-au amânat. Din cauza lui Tãriceanu!  Au fost depuse  douã candidaturi. Milu Vladislav îsi doreste un nou mandat în fruntea organizatiei. Al doilea candidat a fost Francisc Gerschner.
“Le-a amânat Bucurestiul, domnul Tãriceanu probabil”, a declarat Milu Vladislav, presedintele ALDE Petrosani.
De cealaltã parte, presedintele ALDE Hunedoara, Mircea Ioan Molot are o altã opinie.
“Domnul Vladislav nu a convocat ca lumea (alegerile – n.r.) si a trimis la noi lista cu membrii de partid noi intrati si apoi s-a trezit în ziua de vineri cã el mai are si altii mai vechi (membri de partid-n.r.) si care nu pot participa cã nu au fost trimise noile adeziuni de dupã congres si s-au amânat”, a declarat Mircea Ioan Molot, presedintele ALDE Hunedoara.
Pentru alegerile, amânate, de vineri si-a mai depus candidatura si Francisc Gerschner. Este cunoscutã relatia tensionatã dintre Gerschner si Molot.
“Nu stiu, nu am fost la Petrosani, nu i-am întrebat. Mã bucur cã îsi depun cât mai multi, sã fie concurentã si sã fie ales cel mai bun dintre ei”, a mai spus sursa citatã.  Deocamdatã nu a fost stabilitã data la care vor avea loc alegerile de la ALDE Petrosani.
Monika BACIU