A intrat sub influența drogurilor într-un bar din centrul municipiului Petroșani și a atacat-o cu un cuțit pe femeia aflată în spatele tejghelei. A fost arestat, iar procurorii l-au trimis, miercuri, în judecată, fiind acuzat de tentativă de omor. Tânărul abia a fost externat dintr-un spital unde fusese internat pentru consum de droguri, dar ceruse și ajutor medicilor din Valea Jiului.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara au decis trimiterea în judecată a tânărului G.G., pentru tentativă de omor, el fiind arestat încă de când a pătruns în barul aflat pe bulevardul pietonal al municipiului Petroșani.
Oamenii legii spun că cercetările i-au dus la concluzia că, „în dimineața zilei de 3 aprilie 2023, în jurul orei 10 și 6 minute,a pătruns în interiorul unui local de alimentație publică din municipiul Petroșani, unde a atacat-o subit și a lovit-o în mod repetat cu un cuțit, pe femeia aflată în spatele barului, creându-i astfel mai multe leziuni traumatice în zona superioară a corpului și a genunchiului drept, prin tăiere/ înțepare, ce necesită, pentru vindecare, 12-14 zile de îngrijiri medicale”, se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara, semnat de procurorul șef al secției judiciare Sanda Ionela Draia, purtător de cuvânt.
Tânărul are 21 de ani și are probleme legate de consumul de substanțe interzise. De altfel, chiar înainte de comite fapta la Petroșani, fusese externat dintr-un spital în care a ajuns din acest motiv. A cerut și ajutorul medicilor de la secția de primiri urgențe de la Petroșani, dar a sunat și la 112 în dimineața în care a comis fapta.

Diana Mitrache