Adrian Ahrițculesei se pregătește pentru a cuceri și ultimul vârf din circuitul Seven Summit Volcanoes. Adrian Ahriţculesei şi-a propus că urce pe cei mai înalţi şapte vulcani din lume, Mount Giluwe fiind cel de-al cincilea vârf cucerit din circuitul mondial „Seven Vulcanoes”.

În data de 6 ianuarie 2023, Adrian Ahrițculesei va pleca spre Antartica să cucerească și cel de al șaptelea vârf din circuitul ,,Seven Summit Vulcanoes „. Dacă va reuși, va fi primul român, primul bărbat din România, care face acest circuit.
Expediția pornește din cel mai sudic oraș al statului Chile, și traversează zone care au făcut subiectul celebrului film ,,Toate pânzele sus „!
Până acum, tânărul de 37 de ani a reuşit să escaladeze cu succes pe Mount Giluwe (4.367 m) – cel mai înalt din regiunea Oceania şi Australia, Pico de Orizaba (5.636 m), în America de Nord, Elbrus (5.642 m), în Europa, Ojos del Salado (6.893 m), în America de Sud, Kilimanjaro (5.895 m), în Africa și Vârful Damavand (5.609 metri), din Iran Adrian Ahriţculesei şi-a propus să ajungă primul alpinist din România care a urcat pe cei mai înalţi şapte vulcani ai lumii.
Monika BACIU