UPDATE
Situatia de la Petrosani a fost reanalizată, iar prefectul judetului Hunedoara, Vasilica Potecă a revizuit lista.  Decizia de a nu mai închide restaurantele si barurile vine după ce s- a constatat ca aproape jumatate din cazurile active din Petroșani sunt la un azil de bătrâni si nu în comunitate, ca să fi putut să răspândească boala.

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Hunedoara a decis, prin Hotarârea nr. 27 din 29.09.2020, să restricționeze și/sau să mențină restricțiile privind desfășurarea unor activități comerciale în localitățile unde incidența cumulată a cazurilor confirmate pozitiv cu virusul SARS-COV 2, în ultimele 14 zile, trece peste pragul de 1,5/1.000 locuitori.
Restricția intră în vigoare începând de marti, 29 septembrie, și se aplică pentru următoarele activități comerciale:
– activitatea cu publicul a operatorilor economici care desfășoară activități de preparare, comercializare și consum al produselor alimentare și/sau băuturilor alcoolice și nealcoolice, de tipul restaurantelor și cafenelelor, a restaurantelor și cafenelelor din interiorul hotelurilor, pensiunilor sau a altor unități de cazare, a operatorilor economici licențiați în domeniul jocurilor de noroc, în interiorul clădirilor.
Potrivit reprezentanților Prefecturii Hunedoara localitățile unde se aplică prevederile Hotărârii nr. 27 din 28 septembrie 2020 a CJSU Hunedoara sunt: Petroșani, Băiești, Câmpu lui Neag,Dâncu Mic Fintoag, Galați, Livadia, Mihăileni, Obârșa, Pricaz, Subcetate, Totești .