Accident spectaculos la Lonea

9Un sofer de la firma de salubritate a Primãriei Petrila a zburat pur si simplu din masina pe care o conducea dupã ce un alt autoturism l-a izbit puternic din spate. Desi masinile au fost avariate serios, ambii soferi au scãpat cu viatã.

Accidentul rutier a avut loc în zona cartierului Lonea din Petrila, marti noapte, iar soferul firmei de salubritate Edil Urban conducea o Dacia Papuc si a virat brusc pentru a intra pe o strãdutã, fãrã sã se asigure. Din spate un alt autoturism Audi care intrase deja în depãsire l-a izbit în plin. În urma impactului soferul primãriei a zburat pur si simplu din masina care s-a rotit de mai multe ori pe asfalt.

„A fost vorba de o tamponare între douã autovehicule, o neacordare de prioritate. Lovitura a fost din spate si Dacia Papuc de la fostul Termoprest s-a învârtit în mijlocul

drumului si pe sofer l-a aruncat afarã din masinã. Conducãtorul este sub supraveghere medicalã, a suferit contuzii dar accidentul este catalogat ca fiind usor. Colegii mei fac cercetãri în cauzã, însã din primele verificãri este vorba de o neacordare de prioritate. Ambele autovehiculele au fost avariate”, a declarat, Ovidiu Zaharia, seful Politiei Petrila. Practic, autoturismul firmei Primãriei Petrila a fost distrus si este foarte probabil sã ajungã la fier vechi.

Maximilian GÂNJU

Advertisements

Un comentariu la „Accident spectaculos la Lonea

  • 23 mai 2013 la 00:40
    Permalink

    Depasirea se interzice: •in intersectii cu circulatia nedirijata;in apropierea varfurilor de rampa,…” bla,bla,bla.Si atunci ce manevra facea ala care a lovit din spate,nu credeti ca era cel mult culpa comuna,daca nu doar a celui care te loveste in spate?Cand sunt intr-o intersectie,langa axul drumului si virez la stanga,eu cred ca trebuie sa ma asigur doar din fata!

Comentariile sunt închise.