Fotbal, liga a IV-a / Una din trei!

Aşadar, s-a stabilit cu cine: Mehedinţi şi Timiş, cele două judeţe cu care va juca cea care va fi campioana judeţului Hunedoara la liga a IV-a. În Mehedinţi luptă strânsă între primele trei clasate, cu Recolta Danceu la prima vedere ca favorită. Aici însă mai sunt de jucat 11 etape, se pot întâmpla multe…
De remarcat că CS Strehaia are primii doi golgeteri ai campionatului, Mădălin Lăcustă (12 g) şi Costel Pontu (11 g). În Timiş campionat lung cu 34 de etape (18 echipe) din care s-au jucat 18, deci, greu de anticipat, cine va merge la baraj. În judeţul Hunedoara au mai rămas cele mai puţine etape de disputat, doar trei, favorite fiind Jiul şi Gloria Geoagiu.
”Ar fi fost greu cu oricine”, declară Damian Militaru, antrenor la Jiul Petroşani
Iată cum comentează antrenorul principal al Jiului, tragerea la sorţi pentru barajul la liga a III-a. ”Ar fi fost greu cu oricine. Deocamdată nu suntem campioni, mai avem trei meciuri grele la Haţeg şi Băiţa, acasă cu Gloria Geoagiu, pe care nu trebuie să le pierdem. Dacă ajungem acolo, vom încerca să nu ne facem de râs. Aş fi preferat o dublă tur-retur, dar dacă aşa s-a hotărât, asta e… A plecat de la noi Gabi Szekely la Inter Petrila avem un lot de 18 jucători, dintre care 5 juniori. Să aşteptăm să înceapă şi mai vedem ce-o fi”, a spus Militaru.
O fi de bine?
Barajele la fotbal au cam fost coşmarul echipelor hunedorene, luat aşa, modo-grosso, în ultimii mulţi ani… Iată că săptămâna trecută s-a mai dat un verdict, legat de turneul în trei, pentru promovarea în liga a III-a.  Deocamdată, ştim judeţele, în cazul nostru, Grupa B din regiunea 4 Vest, în grupă fiind Hunedoara, Mehedinţi şi Timiş. Cum s-ar spune, nici prea-prea, nici foarte-foarte sau citându-l pe Viorel Stegaru, vedeta (!?) de la Acces Direct, ”să sperăm că da, să zicem că nu”. Nu se ştie încă locul de desfăşurare şi nici datele. Important este că s-a aflat cu cine ne vom ”bate” la  promovare. Să vedem însă, dacă se mai joacă, cu veştile astea tot mai proaste legat de pandemie, e din ce în ce mai greu de crezut… Mehedinţiul şi Timişul sunt două judeţe cu un fotbal puternic la nivelul ligii a IV-a şi va fi greu, indiferent pentru echipa ce va încheia pe primul loc.  Ştiţi povestea aia, cu timpul le rezolvă…
GENU TUTU

Advertisements

4 comentarii la „Fotbal, liga a IV-a / Una din trei!

 • 23 iunie 2020 la 19:40
  Permalink

  Hai Jiul Petrosani ! Vrem PROMOVAREA !

 • 23 iunie 2020 la 21:02
  Permalink

  Doamne,ce-a fost echipa asta si ce-a ajuns!Meciuri grele erau cu Steaua,Craiova etc. ,acum meciuri grele sunt cu Baita si Geoagiu!

 • 24 iunie 2020 la 06:34
  Permalink

  Propun sa-l faceti si pe Ritzi ca a slabit ca doar el se pricepe la orice cum ne a demonstrat de cativa ani si sigur viseaza in continoare!
  Poate da un gol la cat de gol are capu…
  Hai Jiul !!!!

 • 24 iunie 2020 la 11:42
  Permalink

  Fane, sa ne bucuram ca inca mai exista clubul si sa speram ca poate vor veni vremuri mai bune. Poate este timpul sa ne uitam mai mult la copiii din Vale, sa investim in ei.

Comentariile sunt închise.