O serie de evenimente cultura- artistice, care vor avea loc la Palatul Cultural Minerul, sunt pregãtite de cãtre administratia localã de la Lupeni pentru luna martie, ca un omagiu adus femeii.
Astfel, vineri, 13 martie, de la ora 17,00, doamnete si domisoarele sunt invitate la spectacolul , intitulat ”Si iar a venit primãvara” un recital extraordinar al tineret soliste de muzicã usoarã Patricia Timar. Apoi, sâmbãtã, 14 martie 2020, de la ora 18,00 pe scena Palatului Cultural din Lupeni este programat un alt spectacol ce îi are ca invitati pe artistii  Alecsia Ilies, Florin Paul Camen sau Jul Baldovin Band. Si, programul artistic al evenimentelor lunii martie se va încheia vineri, 27 martie 2020, ora 19,00 o întâlnire cu MIRCEA BANICIU & BAND, alãturi de TEO BOAR si VLADY CNEJEVICI, într-un recital de exceptie.
Primarul municipiului Lupeni, Lucian Resmeritã spune cã aceste manifestãri sunt în primul rând dedicate femeii, dar sustine cã locuitorii apreciazã activitãtile culturale promovate de administratia localã . ”Oamenii rãspund cu entuziasm si plãcere la evenimentele cultural-artistice care au loc în municipiul Lupeni, fie cã este vorba despre muzicã, teatru sau alte manifestãri similare, ceea ce pentru noi este un semn bun, pentru cã o comunitate care apreciazã cultura si arta este ea însãsi o comunitate cultã, dezvoltatã. Sigur cã si pentru acest an, pornind de la aceastã nevoie a cetãtenilor municipiului Lupeni, vom aduce în fata publicului o serie întreagã de evenimente cultural-artistice, cu atât mai mult cu cât avem si aceastã minunatã salã de spectacole, care este Palatul Cultural Minerul, la dispozitie”, a declarat primarul Lucian Resmeritã.