Panourile de afisaj pãzite cu politisti locali

Nu mai putin de 7 panouri de afisaj electoral au fost amenajate în municipiul Petrosani, iar edilii sperã sã fie suficiente, iar candidatii sã nu mai împânzeascã gardurile si stâlpii cu chipurile lor.

Panourile de afisaj electoral au fost distribuite în întreg municipiul si vor fi pãzite cu strãsnicie de politistii locali. Potrivit unei dispozitii de primar,  acestia vor asigura integritatea panourilor, dar si a afiselor electorale.

Cele 7 panouri sunt amplasate, câte unul, în urmãtoarele zone: la Liceul Teoretic, la Casa Studenteascã,   sediul vechi al Scolii I.G Duca, strada Dacia din Colonie, intersectia strãzii Oituz cu Independentei, Piata Dacia din Aeroport si blocul ANL de pe strada Aviatorilor.

În colegiul Petrosani – Petrila – Aninoasa intrã în cursã, pentru Camera Deputatilor, Ioan Rus (USL), Monica Iacob – Ridzi (PPDD), Alexandru Lãutaru (ARD), UDMR – Imre Baboczi si PRM – Emanuel Andronache. De asemenea, la Senat pe Colegiul Valea Jiului, candideazã Vasile Cosmin Nicula (USL)  Florin Mârza (ARD), Iosif Andras (UDMR),  Haralambie Vochitoiu (PPDD) si PRM – Mircea Marian Rãdoi

Carmen Cosman

Advertisements