Obiecte de vânzare, animale pierdute sau gãsite, oferte de locuri de muncã, sau multe anunturi diferite se pot gãsi pe stâlpii de iluminat public sau pe diferite constructii din municipiul Petrosani.

La o simplã privire, atât pomii cât si stapii de iluminat au devenit panouri unde diferite persoane lipesc anunturile. Chiar si neccrologurile sunt lipite de cele mai multe ori în locuri care nu sunt special amenajate. Trecãtorii nu rãmân insensibili la anunturile lipite pe stâlpi sau pomi.

“În mod normal ar trebui sã existe locuri special unde sã se lipeascã afisele de orice fel. Noi deja ne-am obisnuit sã aflãm despre cei care mor de pe pomii din statie (statia de la Hermes-n.r.)”, spune un trecãtor. Oamenii s-au obisnuit sã afle despre persoanele care au decedat de unde altundeva decât de pe pomi. Reprezentantii administratiei locale spun cã sunt legati de mâini si de picioare, ei neavând posibilitatea de a-I identifica pe cei care lipesc afisele în locurile nepermise.

“Nu putem sã-I identificãm pe cai care lipesc afisele în locurile nepermise”, spun reprezentanti ai primãriei Petrosani. Pânã când cei din administratia localã vor gãsi solutii pentru aceste afise, anunturile de diferite feluri vor fi “etalate” tot pe stâlpi, pomi sau clãdiri.

Raul IRINOVICI