Tichete sociale cu ocazia Sãrbãtorilor Pascale

Mai multi petrosãneni vor beneficia de tichete sociale. Consilierii locali au aprobat un proiect de hotãrâre în acest sens. Persoanele cu venituri mici vor beneficia de aceste tichete sociale. Astfel, Consiliul Local al municipiului Petrosani a aprobat corcarea unor beneficii sociale sub formã de tichete sociale în valoare de 70 de lei, persoanelor singure/familiile cu probleme sociale din localiate în vederea combaterii sãrãciei si riscului de excluziune sociale. Tichetele se vor acorda cu ocazia sãrbãtorilor Pascale din anul 2020.
”Tichetele sociale se vor acorda, în limita fondului aprobat prin bugetul local, persoanelor/familiilor care îndeplinesc  urmãtoarele conditii la data acordãrii  beneficiilor sociale: beneficiazã de venitul minim garantat,  beneficiazã de cantinã socialã, beneficiazã de alocatie pentru sustinerea familiei, pensionarii ale cãror venituri cumulate sunt mai mici sau eglae cu suma de 1100 lei;  persoanele cu handicap grav si accentuat care nu realizeazã alte venituri decât indemnizatia de handicap si indemnizatia lunarã de însotitor pentru persoanele cu handicap; somerii indemnizati care beneficiazã de venituri mai mici sau egale cu suma de 800 de lei si care nu beneficiazã de venit lunar de completare (…)”, aratã Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petrosani, initiatorul proiectului prin care s-a decis acordarea beneficiilor sociale cu ocazia sãrbãtorilor Pascale.
Cosmin BACIU

Advertisements

Un comentariu la „Tichete sociale cu ocazia Sãrbãtorilor Pascale

  • 18 februarie 2020 la 09:23
    Permalink

    Campanie, Ridzi, campanie. Cum se aseaza toate in an electorel. Nu scapati de flagelul pomenilor nici voi penelistii. Pana acum de ce n-ai dat bai primare????? Ce bine e sa fi primar de Petrosani.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.