Inconstientã criminalã a unui sofer din Hunedoara

Din cauza lui un nevinovat a fost la un pas de tragedie. Hunedoreanul a iesit cu TIR-ul dintr-o intersectie desi a vãzut cã un  autoturism vine si nu ar avea timp sã opreascã.
Soferul nevinovat a reusit sã evite impactul si a ajuns cu masina în decor. Individul vinovat a fugit ca un las fãrã sã îl intereseze dacã soferul autoturismului este teafãr. Alti participanti la trafic au surprins întreaga scenã cu o camerã de bord iar imaginile au ajuns la politisti. ”În urma difuzãrii (…) în spatiul  public (mass-media) a unor imagini surprinse de  camera video a unui  autoturism aflat în trafic, politistii Biroului Rutier Simeria s-au sesizat din  oficiu si au identificat, în urma efectuãrii de verificãri, un bãrbat în vârstã de 36 de ani, din municipiul Hunedoara, care a pus în pericol circulatia rutierã pe DN7, între Simeria si Deva, în zona barierei de la Sãulesti. Bãrbatul, care conducea un autocamion pe un drum secundar, a pãtruns în DN7 fãrã a acorda prioritate autoturismului condus pe drumul prioritar de un bãrbat de 30 de ani, din Orãstie.
Prezenta de spirit a  acestuia din urma, care a efectuat în ultimul moment o manevrã de evitare a  coliziunii, a fost în mãsurã sã îl ajute în a nu fi implicat într-un eveniment rutier”, a informat IPJ Hunedoara. În urma administrãrii  probelor video si a audierii martorilor, hunedoreanul vinovat va rãmâne fãrã permis o lunã de zile, îi va fi ridicat si certificatul de înmatriculare al camionului, pentru nereguli tehnice la sistemul de iluminare si va fi amendat.
Maximilian Gânju

Advertisements

Un comentariu la „Inconstientã criminalã a unui sofer din Hunedoara

  • 20 ianuarie 2020 la 09:14
    Permalink

    unde putem vrdea filmul?

Comentariile sunt închise.