Din cauza lui un nevinovat a fost la un pas de tragedie. Hunedoreanul a iesit cu TIR-ul dintr-o intersectie desi a vãzut cã un  autoturism vine si nu ar avea timp sã opreascã.
Soferul nevinovat a reusit sã evite impactul si a ajuns cu masina în decor. Individul vinovat a fugit ca un las fãrã sã îl intereseze dacã soferul autoturismului este teafãr. Alti participanti la trafic au surprins întreaga scenã cu o camerã de bord iar imaginile au ajuns la politisti. ”În urma difuzãrii (…) în spatiul  public (mass-media) a unor imagini surprinse de  camera video a unui  autoturism aflat în trafic, politistii Biroului Rutier Simeria s-au sesizat din  oficiu si au identificat, în urma efectuãrii de verificãri, un bãrbat în vârstã de 36 de ani, din municipiul Hunedoara, care a pus în pericol circulatia rutierã pe DN7, între Simeria si Deva, în zona barierei de la Sãulesti. Bãrbatul, care conducea un autocamion pe un drum secundar, a pãtruns în DN7 fãrã a acorda prioritate autoturismului condus pe drumul prioritar de un bãrbat de 30 de ani, din Orãstie.
Prezenta de spirit a  acestuia din urma, care a efectuat în ultimul moment o manevrã de evitare a  coliziunii, a fost în mãsurã sã îl ajute în a nu fi implicat într-un eveniment rutier”, a informat IPJ Hunedoara. În urma administrãrii  probelor video si a audierii martorilor, hunedoreanul vinovat va rãmâne fãrã permis o lunã de zile, îi va fi ridicat si certificatul de înmatriculare al camionului, pentru nereguli tehnice la sistemul de iluminare si va fi amendat.
Maximilian Gânju