Contractul scos la licitatie de Apa Serv Valea Jiului SA care vizeazã reabilitare aductiune,  retele de apã si canalizare în Aninoasa si Vulcan este extrem de  disputat de firmele constructoare.
Nu mai putin de cinci firme, respectiv un ofertant unic si 4 asocieri de firme si-l doresc. Si asta în conditiile în care existã lucrãri, inclusiv ale autoritãtilor locale, ce nu prezintã interes. Contractul estimat la valoarea de 37.165.792 lei, este împãrtit în douã loturi. Primul lot face referire la reabilitarea retelelor de apã si canalizare Aninoasa si a aductiunii Morisoara si are o valoare de 10.478.570,00 lei, în timp ce al doilea priveste reabilitarea retelelor de apã si canal din Vulcan cu o valoare estimatã la 26.687.222,00 lei.
Procedura de licitatie este în faza evaluãrii ofertelor financiare, dar si a clarificãrilor în conditiile în care firmele au solicitat acest lucru. Lucrãrile sunt finantate din fonduri europene,  în cadrul programului care cuprinde toate localitãtile din Valea Jiului. Reamintim cã, în Valea Jiului, Apa Serv deruleazã un amplu proiectul de reabilitare a retelelor de apã si canalizare ce are o valoare totalã de peste 323 de  milioane de lei. Fondurile provin din fonduri europene, prin Programul Operational Infrastructurã Mare.